Haberler

Başkan Üzülmez Kocaelispor'u Yalnız Bırakmıyor

Güncelleme:

Kartepe Belediye Başkan Hüseyin Üzülmez, Kocaeli Stadı'nda TFF 3'ncü Grup karşılaşmasında Kocaelispor-24 Erzincanspor karşılaşmasını izleyerek şehrin markası Kocaelispor'a sahip çıktı.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yoğun programı arasında bulduğu her fırsatta Kocaelispor karşılaşmalarını izlemeye devam ediyor. Kocaelispor'un yeni stadının açılış karşılaşmasını da izleyen Başkan Üzülmez, bu hafta sonu TFF 3'ncü Grup karşılaşması Kocaeli Stadı'nda oynanan Kocaelispor-24 Erzincanspor karşılaşmasını izledi.

KOCAELİSPOR KAYBETTİ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'e KOÜ Rektörü Sadettin Hülagü, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz eşlik etti. Kocaelispor – 24 Erzsincanspor'a 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmada 79'ncu dakikada Rıza ile 1-0 öne geçen Kocaelispor, 21'nci dakikada Volkan Özcan ile 76'ncı dakika da Gökhan Payal'ın 24 Erzincanspor adına attığı gollere engel olamayınca sahadan mağlup ayrıldı. Kocaelispor'dan 74'ncü dakika da Hamza Mutlu kırmızı kart gördü. Üzülmez "Lig uzun bir maratondur. Daha başındayız. Bu sefer olmadı. Ama takımımızın gücüne inanıyoruz, sporcularımıza güveniyoruz. İnanç, azim ve çok çalışmak başarıyı getirecektir" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Üzülmez Kartepe Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title