Haberler

Başkan Tosun'dan Bayram Müjdesi

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Toplum Yararına Çalışma Programları' (TYÇP) kapsamında Kula Belediyesi'nde 50 personel istihdam edileceğinin müjdesini verdi.

Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Kula Belediye Başkanlığı işbirliğinde Kula Belediyesi'ne TYÇP (Toplum Yararına Program) kapsamında 6 ay süreli 50 geçici personel alımı yapılacak.Kula Belediyesi'nde çalıştırılacak 6 ay süreli personel istihdamı hakkında açıklamada bulunan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, istihdam edilecek personellerin mahallelerin park ve bahçe düzenlemesi, bakım-onarım, çevre temizliği konularında görevlendirileceğini söyledi. Personeli alımında başvurular Kula Belediyesi'ne yapılacak olup 26 Haziran 2018 Salı günü saat:09.00'da yapılacak mülakatta başarılı olanlar 2 Temmuz 2018 tarihinde işe başlayacak.

Başkan Tosun; " Hem Topluma, Hem 50 İşsiz Vatandaşımıza Fayda Sağlayacağız"

Kula Belediyesi'nde 6 ay süreyle 50 personel istihdamı ile ilgili açıklamada bulunan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve İŞKUR Genel Müdürlüğü ile gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda Kula Belediyesi'nde 2 Temmuz'da işbaşı yapacak 50 kişinin işe alınacağını bildirirken başvuru şartları ilgili yönetmelik ve genelgeye göre uygun olanların müracaat yapabileceklerini söyledi. Başkan Tosun, açıklamasının devamında şu görüşlere yer verdi: " Toplum Yararına Program kapsamında başlatılan istihdam seferberliği ile Kula Belediyesi olarak hazırladığımız proje ve yaptığımız görüşmeler sonucu Belediyemiz bünyesinde 6 ay süreyle 50 personel hizmet verecek. İşsize iş, aşsıza aş sağlamak hükümetimizin temel görev ve sorumluluğudur. Bizlerde yerel yönetimler olarak yetki ve görevlerimiz dahilinde istihdam konusunda oluşan fırsatları en iyi şekilde değerlendiriyoruz. Biz, halkın refahı vatandaşımızın huzuru için bu görevlerdeyiz ve onların her daim hizmetindeyiz. İş imkanına kavuşacak tüm hemşehrilerime ve ilçemize hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kula Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title