Haberler

Başkan Toltar, Destek İstedi

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, 24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimler kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek, destek istedi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek seçimler kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek, destek istedi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Ramazan ayında hem gündüz hem de gece Dilovalılarla bir araya gelerek Ramazan'ın güzelliğini ve maneviyatını hemşehrileriyle paylaşıyor. Proje çalışmalarını ve mahalle inceleme ziyaretlerini sürdüren Başkan Toltar, her akşam da ilçenin farklı bir mahallesinde teravihten sahura kadar hemşehrileriyle bir araya geliyor. Başkan Toltar, ayrıca gerçekleştirdiği ziyaretlerde 24 Haziran seçimleri içinde hemşehrilerinden destek istiyor.

Vatandaşların taleplerini tek tek not alıp sorunların çözüme kavuşturulması için ekiplerine talimat veren Başkan Toltar, "Biz gücümüzü, kuvvetimizi birliğimizden, beraberliğimizden alıyoruz. Ne mutlu ki, bir Ramazan ayını daha hemşehrilerimle birlikte huzur içerisinde idrak edebiliyorum. Bu huzur, barış ve bereket, hanelerimizde, ilçemizde, ülkemizde ve tüm dünyada artarak devam etsin inşallah" dedi.

24 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler içinde destek isteyen Başkan Toltar, "24 Haziran yeni Türkiye diyoruz. Yeni Türkiye artık prangalarından kurtulmuş ve hızla büyüme yoluna girmiş bir Türkiye olacak. Bu vesile ile hem ülkemiz hem de bölgemiz daha hızlı yatırım alacak ve büyümeye hızla devam edecektir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte ülkemizin nasıl kalkındığını hep birlikte görüyoruz. Bu kalkınmanın ve büyümenin devamı için 24 Haziran'da bir kez daha desteğinizi istiyoruz" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ali Toltar Dilovası Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title