Haberler

Başkan Sekmen Muhtarlarla Buluştu

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İspir ve Pazaryolu ilçelerinde muhtarların katılımıyla düzenlenen şura toplantısına katıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Sekmen'in İspir ve Pazaryolu'nda düzenlenen şura toplantılarında ilçedeki muhtarlarla durum değerlendirmesi yaptığı belirtildi.

Muhtarların isteklerinin dinlenildiği aktarılan açıklamada, Sekmen'in şu ifadelerine yer verildi:

"Muhtarlarımızın taleplerini yerinde dinleyip çalışmalarımızı bu ölçekte yeniden şekillendiriyoruz. 4 yıldır Erzurum'un ilçelerinde önemli çalışmalara imza attık. Ortak akıl ve istişareyle köylerimizdeki sorunları en asgari seviyeye çektik. 'Kentte altyapısı tamamlanmamış köy kalmayacak' diyerek memleketimizin dört bir sathında vatandaşlarımızın refahı için gece gündüz çalışarak halkımızın temel ihtiyaçlarını karşıladık. Sadece yerel hizmetler de değil tarım ve hayvancılık sektöründe de hayata geçen yatırımlarla çiftçilerimizin yanında yer aldık. Kırsalda ekiplerimiz yoğun bir mesai içerisinde. Erzurum'u ilçeleriyle güzelleştirmeye devam edeceğiz."

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Sekmen Pazaryolu Erzurum İspir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title