Haberler

Başkan Salman: Türkiye'yi Geleceğe Emin Adımlarla Yürütüyoruz

Güncelleme:

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Anıl ve Meclis Başkanı Sadık Gülerer, yönetim kurulu üyeler ile birlikte AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman'ı ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, İTSO Yönetimini ağırladı. İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Anıl ve Meclis Başkanı Sadık Gülerer, ziyarette yönetim kurulu adına Başkan Salman'a yeni görevinde başarılar dilerken, İnegöl ve Bursa ekonomisine katkı koymak adına çalışmalarını anlattı.

Ayhan Salman ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Salman, İnegöl'ün dünya piyasasına sürdüğü markalaşmış ürünleri ile yalnızca Bursa değil Türkiye ekonomisinde de önemli bir yeri olduğunu belirtti. Salman, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası'nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, İTSO'nun çalışma ve projelerinin önemine vurgu yaptı.

Başkan Salman, Türkiye'nin içeride ve dışarıda yaşadığı gelişmeler ve son yıllarda içine sokulmaya çalışıldığı krize rağmen büyümesini sürdürdüğünü belirtti. 'Gerek sınırlarımızda yaşanan sıcak gündem, gerekse de içeride ve dışarıda bu büyümeyi hazmedemeyen güçlere karşın hükümetimiz, devletimiz ve sanayicilerimiz sağlam duruşunu bozmuyor' diyen Başkan Salman, şunları söyledi:

'Geçmişte en küçük krizlere bile direnç gösteremeyen Türkiye ekonomisi AK Parti iktidarları ile gelen güven ortamı ve istikrar sayesinde çok şükür ki şu an dünyanın en büyükleri arasına girme yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bir yandan Türkiye'yi bölgesinde lider konuma getirmemek için çabalayan Batı, diğer yandan da içerde ve dışarıda huzurumuzu bozmaya çalışan maşaları oyunlarını oynamayı sürdürüyor. Ancak çok şükür ki hükümetimizin, halkımızın ve sanayicilerimizin ferasetli duruşu geçmişte sıklıkla yaşanan krizlerin artık Türkiye ekonomisini teğet geçmesine bile müsaade etmiyor. Bu duruş halkımızın, üreticimizin çalışkanlığı ve üretkenliği birleşince tüm şer odaklarına rağmen Türkiye ayağını yere sağlam basıyor. İnşallah bu duruşumuz sürecek ve ülkemizi büyük hedeflerimize doğru hep birlikte yürütmeye devam edeceğiz."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ayhan Salman Ak Parti Türkiye İnegöl Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title