Haberler

Başkan Sağıroğlu'ndan Şehit Ailesine Ziyaret

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, 15 Temmuz şehidi Sedat Kaplan'ın ailesini ziyaret etti.

İlçeye bağlı Oymalı Mahallesi'ne gelen Sağıroğlu, beraberindeki Oymalı Mahalle Muhtarı Veysel Arslan ile önce şehit Kaplan'ın kabrini, ardından şehidin ailesini evlerinde ziyaret etti.

Şehit Kaplan'ın annesi Ören Kaplan ile bir süre sohbet eden Sağıroğlu, vatan hainlerinin 15 Temmuz gecesinde 40 yıllık bir planın son sahnesini hayata geçirmeye çalıştığını ancak aziz milletin dik duruşu sayesinde bunu başaramadıklarını söyledi.

Sağıroğlu, bu sahneye milletin dik duruşu ile son verdiğini vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Vatanına sahip çıkan, meydanlara koşan, tankların önünde duran vatandaşlarımızı birileri hesap edemedi. Hainler, tanklarını, toplarını hazırlarken akıllarına bir şeyi getiremedi. O da bizim insanımızın iman dolu yüreği. Şehidimiz Sedat Kaplan da o kahramanlardan bir tanesiydi. Bizim yavrumuz tedavi için kardeşi ile Ankara'ya gitmişti. Cep telefonuna gelen bir mesajla sokağa çıktı. Yüreğini ortaya koydu. Kahpe bir kurşunla şehit oldu. Allah onlardan razı olsun. Tarih, vatanı ve milleti uğrunda canını veren demokrasi şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacak. Sizler aziz şehitlerimizin bize emanetisiniz. Bizler sizlerin her zaman yanında ve emrindeyiz."

Anne Ören Kaplan ise Sağıroğlu'na teşekkür ederek, "Başkanımız sağ olsun, her zaman yanımızda. Sedat'ım ölmedi kalbimde yaşıyor." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Sağıroğlu 15 Temmuz Yomra Politika Güncel Haberler

title