Haberler

Başkan Özhaseki'den Stadyum ve Kayserispor Açıklaması

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kadir Has Stadyumunun Müteahhit Firmasının Değiştiğini Belirterek, "Stadyumun İnşaat Çalışmaları Başka Bir Firma ile Devam Ediyor" Dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kadir Has Stadyumunun müteahhit firmasının değiştiğini belirterek, "Stadyumun inşaat çalışmaları başka bir firma ile devam ediyor" dedi.

Büyükşehir Belediyesi'nde Faruk Yaman'ın sergi açılışına katılan ve Kadir Has Stadyumu'nun son durumu ile ilgili açıklamalar yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Paşalı grup ile ortaklıklarının bittiğini belirterek, başka bir firma çalışmaları sürdürdüklerini kaydetti. Kendilerinden kaynaklanmayan bir sıkıntı oluştuğunun altını çizen Özhaseki, "Şu an yeni müteahhit firma ile inşaat çalışmalarımız devam ediyor. Stadyumda iki veya üç aylık bir kaplama işi var. Bu çalışmalar sırasında stadyumda eksik ne varsa hepsini tamamlamaya çalışacağız. Stadın inşası dışarıdan kaba gibi görünmektedir. Fakat stadın içerisinde işler iyce ilerledi" diye konuştu.

Paşalı grupta alacağı bulunan bazı avukatların kendi alacaklarını kurtarmak için Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ni kullanmak istediğini açıklayan Özhaseki, "Bizde buna elbette tepki gösteriyoruz. Burada bulunan arazi, Büyükşehir Belediyesi'nin kendi arsasıdır. Üzerinde yapılan ne varsa hepsi Büyükşehir Belediyesi'nin malıdır" şeklinde konuştu.

Bir gazetecinin Kayseri spor'un Türkiye Kupası'nda final oynaması ile ilgili sorusunu yanıtlayan Özhaseki, Kayserinin başarılı olduğu alanlardan birinin spor olduğunu belirtti. Özhaseki, ''Kayserispor, 40 yıllık tarihinde ilk defa bir Türkiye Kupası finali oynayacak. Şehrimiz çok heyecanlı. Vatandaşlarımız Kayserispor'a desteğine devam etmelidir. Protokol olarak Bursa'ya gideceğiz ve takımımıza destek vereceğiz. Kupayı, Kayseri'ye getirmek için üzerimize düşen ne varsa yapacağız" ifadelerini kullandı (İA-YS-Y) 02.05.2008 17:04 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title