Haberler

Başkan Karaçelik; "Yeni Sezonun Barış İçinde Geçmesini Diliyorum"

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Ortaca Belediyespor, sezon açılışını Muğlaspor maçı ile gerçekleştirdi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Ortaca Belediye spor, sezon açılışını Muğla spor maçı ile gerçekleştirdi. Hazırlık maçının ilk yarısında ortaya koyduğu etkili futbol ile dikkat çeken Ortaca Belediye spor, Bölgesel Amatör Lig için hazır olduğunun sinyallerini verdi. İki takımında çok sayıda oyuncu değişikliği yaptığı karşılaşmada Muğla spor sahadan 3-1'lik galibiyet ile ayrıldı.

Ortaca Ahmet Ateş Stadında yapılan sezon açılışına Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Ortaca İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan ve kulüp yöneticileri katıldı. 3. Lig temsilcisi Muğla spor ile oynanan hazırlık maçı öncesi yeni sezon için kurban kesildi.

Maçın ilk yarısında ve 2. yarının başlarında oyunu kontrol eden taraf olan Ortaca Belediye spor, oynadığı futbol ile taraftarlardan alkış aldı. 3. Lig temsilcisi Muğla spor ise tecrübesini konuşturarak son dakikalarda bulduğu goller ile sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Sezon açılışında yaptığı konuşmada sporun barış ve kardeşliği temsil ettiğini vurgulayan Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik; "Yeni sezonun başarılı olmasını diliyorum ama en önemlisi barış içinde geçmesini de diliyorum, çünkü ülkemizin bugünlerde barışa çok ihtiyacı var. İçinde ne kadar rekabet içerse de özünde spor insanları birbirine yaklaştıran ve birbirlerinin değer yargılarına saygı göstermeyi öğreten bir olgu bu anlamı ile hayatın içinde değer verdiğimiz bir alan." diye konuştu.

Ortaca Belediyespor Teknik Direktörü Ümit Öztekin, maç öncesi yaptığı açıklamada Ortaca ve Nevşehir'de yapılan toplam 20 günlük kampın çok olumlu geçtiğini dile getirdi.

Seyir zevki veren bir takım olmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Öztekin,"Dayanıklılık idmanlarımızı yaptık. Teknik ve taktik çalışmaların yanı sıra hazırlık maçları yaptık. bugünde Muğlaspor ile bir hazırlık maçımız var. Muğlaspor'a da 3.ligte başarılar diliyorum. Bizde iyi bir kadro yaptık. Şampiyonluk sözü vermedim hiçbir zaman ama gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Taraftarlardan bizleri yalnız bırakmamalarını istiyorum. Bu sene iyi bir Ortaca Belediyespor takımı kurduk." dedi.

Muğlaspor Teknik Direktörü Hüseyin Yenikan ise, genç bir takım kurduklarının altını çizerek şunları kaydetti; "3. lige yeni çıkan bir takım var elimizde, aşağı yukarı yüzde seksenini değiştirdik. Yeni isimlerden oluşan bir kadroyuz. İyi bir takım yapmaya çalıştık. Genç bir yaş grubuna sahibiz. Kendi istediğimiz adamları alabildik, yönetimde çok yardımcı oldu. İstediğimiz adamları alabildiğimiz içinde rahatız. Grubumuz çok zorlu olmasına rağmen iyi olacağını zannediyorum."

Yenikan, 3. Lig'de kalıcı olmak için mücadele edeceklerini de sözlerine ekledi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Karaçelik Ümit Öztekin Ortaca Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title