Haberler

Başkan İnce'den Taksicilere Destek

Taksi Sahipleri Derneği Başkanı Mustafa Pala ile makamında görüşen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, taksi esnafını üzmeyeceğini, bu uğurda kaldırıma bile durak yapmak zorunda kaldığını söyledi.

Taksi Sahipleri Derneği Başkanı Mustafa Pala ile makamında görüşen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, taksi esnafını üzmeyeceğini, bu uğurda kaldırıma bile durak yapmak zorunda kaldığını söyledi.

Taksi Sahipleri Derneği Başkanı Mustafa Pala, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'yi makamında ziyaret ederek dernek çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi verdi. Başkan Pala ziyarette, büyükşehir merkezinde taksi esnafı olarak görev yapan mal sahipleri ve şoförlerin büyük sıkıntılar yaşadığına dikkat çekti. Durakların şehir merkezinde yer bulamadığını ifade eden Pala, "Taksi esnafı bir hizmet sektörüdür. Hizmet sektöründeki kişilerin mutlu ve sağlıklı ortamlarda çalışma alanı bulması yapılan çalışmaların verimliliğini arttırıyor. Taksi esnafı birçok durakta aracını koyacak yer bulamıyor. Bu yüzden sürekli ceza yiyen taksi esnafı büyük bir gerginlik yaşıyor. Yine birçok durakta lavabo ve pisuvar yok. Özellikle gece çalışan şoför arkadaşlarımız bu temel ihtiyaçlarını sağlıklı ve hijyen bir ortamda karşılayamıyor. Büyükşehir ve ilçe belediyelerin hızla artan nüfus, yapılaşma sıkıntıları nedeniyle taksici esnafından yana tavır almaları bizim için büyük önem taşıyor.

"İlçemizde kaldırıma durak yaptık"

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ise, taksici esnafının çok geniş bir kitleye hizmet verdiğini o yüzden onların da ihtiyaçlarının karşılanmasının önem taşıdığını söyledi. Taksi sahiplerinin dernek çatısı altında toplanmasının önemli bir örgütlenme başarısı olduğunu ifade eden İnce, şöyle devam etti:

"Taksi esnafı ile aram iyidir. Her zaman işlerini kolaylaştırmak çözüm bulmak için hareket etmişizdir belediye ekipleri olarak. Hatta ilçemizde kaldırıma durak yaptık diye bizi kaymakam beye şikayet etmişlerdi. Sayın kaymakama zorunlu durumu açıkladım. Taksiler için hizmet alanı oluşturduk. O da bize bu konuda hak verdi" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa İnce Mustafa Pala Güzelbahçe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title