Haberler

Başkan Hürriyet Karamürsel'in kurtuluşunu unutmadı

Güncelleme:

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Karamürsel'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünde Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'a kutlama mesajı gönderdi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Karamürsel'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünde Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'a kutlama mesajı gönderdi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'a, 4 Temmuz Karamürsel'in düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümünü nedeniyle kutlama mesajı gönderdi. İzmit'ten tüm Karamürsel'e sevgilerini ileten Başkan Hürriyet, Başkan Yıldırım'a görevinde başarılar diledi.

Başkan Hürriyet tarafından gönderilen kutlama mesajında, "Karamürsel'in düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yılını en içten dileklerimle kutluyorum. Karamürsel'in Türkiye'nin gücüne güç katar hale gelmesinde emeği geçen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve dava arkadaşları başta olmak üzere, tüm büyüklerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Bu güzel ve özel gün vesilesiyle Karamürsel'e, İzmit'ten sevgilerimizi ileterek, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'a çalışmalarında başarılar diliyorum. Ülkemizin geçtiği bu zorlu günleri hep birlikte atlatacağımıza olan inancımı belirtiyor, Karamürselli vatandaşlarımıza sağlıklı günler temenni ediyorum" ifadeleri yer aldı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İsmail Yıldırım Karamürsel Hürriyet Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title