Haberler

Başkan Halil Ünal: "Fenerbahçe'den Çekinmiyoruz"

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal bu hafta kendi sahalarında oynayacakları Fenerbahçe maçında galibiyeti hedeflediklerini söyledi.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal bu hafta kendi sahalarında oynayacakları Fenerbahçe maçında galibiyeti hedeflediklerini söyledi. Ünal, "Fenerbahçe'den çekinmiyoruz" dedi.

Kulüp Başkanı Halil Ünal düzenlediği basın toplantısında Türkiye Süper Lig'nin bitmesine 7 hafta kaldığını belirtti. Avrupa kupasına katılabilmek için Gaziantep ve Kayserispor'u kendilerine rakip edindiklerini söyleyen Ünal, "Avrupa kupalarına gidebilecek bir kadroya sahibiz. İnşallah Avrupa kupaları bize nasip olur" diye konuştu.

Cumartesi günü oynayacakları Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden Ünal, bu maçta uzun süredir sakat olan Diego ile Tello'nun forma giyebileceklerini söyledi. Fenerbahçe'nin geçen hafta kendi sahasında 2 puan kaybederek Trabzonspor ile girdiği şampiyonluk yarışında önemli yara aldığını kaydeden Ünal şöyle konuştu:

"Fenerbahçe bizim gibi zor bir deplasmana geliyor. Onların da bunun farkında olduğunu düşünüyorum. Ancak bizi Fenerbahçe'nin durumu hiç ilgilendirmiyor. Biz de biliyoruz ki rakibimiz Fenerbahçe. Biz hiçbir zaman rakip küçümsemedik. Bizi esasen ilgilendiren kesinlikle 3 puan alıp, Kayseri ve Gaziantep'i Avrupa kupalarından ekarte etmek. Futbol bir mücadele oyunu. Gerekli mücadeleyi Fenerbahçe maçında da vereceğiz. İnşallah 3 puanı alacağız ve bunu büyük taraftarıma hediye edeceğiz. Alacağımız 3 puan Avrupa yolunda bize çok büyük katkı sağlayacak. Asla Fenerbahçe'den çekinmiyoruz. Allah büyük. 3 büyük, 4 büyük, her zaman söyledik öyle bir şey yok. Sahada şartlar aynı. Biz iyi oynayan iyi mücadele eden bir takımız." - Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title