Haberler

Başkan Gülşen Diyanet-Sen'i Ziyaret Etti

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve ekibi, yeni seçilen Diyanet-Sen yönetimini ziyaret etti.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve ekibi, yeni seçilen Diyanet-Sen yönetimini ziyaret etti.

Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve Başkan yardımcıları Ahmet Ali Başören, Mustafa Topçu ve Kültür Müdürü Veysel Özkan, Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Başkanı Kenan Tunç ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Belediye Başkanı Mithat Gülşen yaptığı konuşmada " Kenan Tunç hocamız Çaycuma'da sivil toplum kuruluşları bakımından çok önemli hizmetler vermiştir. Onun 2004-2005 yıllarında Diyanet-Sen İlçe Başkanı iken birlik ve beraberlik adına yaptığı faaliyetler hala hafızalarımızdadır. Çaycuma'ya sosyal faaliyetler ve sivil toplum bilinci yönünden çok büyük katkılar sağlayan Kenan Tunç hocamızın yeniden başkanlığa seçilmesi bizleri son derece sevindirmiştir. Hocamızın yönetim kurulundaki değerli hocalarımla beraber çok güzel faaliyetlerde bulunacaklarına yürekten inanıyorum. Kendilerine başarılar diliyorum" dedi. Diyanet-Sen Çaycuma İlçe başkanı Kenan Tunç ta" Bu nazik ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanımıza, çok değerli başkan yardımcılarımıza ve Kültür Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Belediye başkanımıza teveccühlerinden ve iltifatlarından dolayı şükranlarımı arz ediyorum. İnşallah bu güzel iltifatlara yine layık olmaya ve başta Diyanet-Sen mensubu kardeşlerimiz olmak üzere Çaycuma'mıza en güzel şekilde hizmet etmeye çalışacağız." dedi.

Program din görevlilerinin Başkan Mithat Gülşen'e yönelttiği sorular ve yapılan karşılıklı sohbetlerle sona erdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mithat Gülşen Diyanet Sen Zonguldak Çaycuma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title