Haberler

Başkan Ferit Karabulut, AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı, Şehit Ailesiyle İftar Yaptı

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde, Belediye Başkanı Ferit Karabulut, AK Parti Altıntaş İlçe Başkanı Cihangir Dönmez ve AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı üyeleri, Şehit Veysel Temel’in ailesiyle iftar yaptı.

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde, Belediye Başkanı Ferit Karabulut, AK Parti Altıntaş İlçe Başkanı Cihangir Dönmez ve AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı üyeleri, Şehit Veysel Temel'in ailesiyle iftar yaptı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de düzenlediği 'Zeytin Dalı Harekatı'nda el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Veysel Temel'in Altıntaş ilçesine bağlı Genişler köyünde bulunan ailesini Başkan Karabulut ve AK Parti İl ve İlçe teşkilatı üyeleri ziyaret etti. Şehit ailesini aldıkları iftarlıklarla ziyaret eden heyet aileyle birlikte iftar yemeği yediler.

Belediye Başkanı Ferit Karabulut, "Bu Akşam Kütahya AK Parti teşkilatı ve Altıntaş AK Parti teşkilatı olarak iftarlığımızı aldık. Genişler Köyündeki Şehidimiz Veysel Temel'in ailesi ile iftar yaptık. Onların metanetli duruşu bizleri çok duygulandırdı. Bizler her zaman vatanımızın birlik ve bütünlüğü için evlatlarını şehit vermenin gururunu yaşayan ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Allah tüm Şehitlerimizden ve onlara vatan sevgisini aşılayan ailelerinden razı olsun" diye konuştu. (YD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Ferit Karabulut Ak Parti Kütahya Yaşam Haberler

title