Haberler

Başkan Eşkinat'tan Gönülleri Fetheden Girişim

Güncelleme:

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, her geçen gün gerçekleştirdiği projelerle vatandaşların takdirini kazanmaya devam ederken engelleri ortadan kaldırmaya yönelik son girişimi ile gönülleri fethetti.

Süleymanpaşa Belediyesi'nin kurduğu ve işletmesini yaptığı Mutlukent Çay Bahçeleri'nde daha önce uygun fiyatlı kaliteli hizmet, yaşlılar için olgun kart ile her gün ücretsiz çay ikramlarıyla ilklere imza atan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, şimdi de engelli vatandaşların istihdam sorununa el atarak bir ilki gerçekleştirdi.

ÖRNEK PROJE İLE ÖZEL SEKTÖRDE İŞ İMKANI DOĞACAK

Türkan Saylan Parkı Mutlukent Sahil Çay Bahçesi'nde engelleri ortadan kaldırmak için vatandaşlarla buluşan Başkan Eşkinat, Mutlukent Çay Bahçeleri sayesinde engelli vatandaşların istihdam sorununa bir nebze de olsa çözüm olunacağını ve bu sayede özel sektörde iş bulunabileceğinin müjdesini verdi.

EŞKİNAT: "ENGEL TANIMADIĞINI GÖSTEREN KARDEŞLERİMİZ MUTLUKENTLERDE ÇALIŞMAYA BAŞLIYORLAR"

"Paylaşmaya engel yok" yazılı tişörtleri sahiplerine teslim eden Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; "Bugün Mutlukentler toplumun sosyalleşmesi için önemli bir adım daha attı. Engel tanımadığını gösteren kardeşlerimiz Mutlukentlerde çalışmaya başlıyorlar. Bundan sonra yeni arkadaşlarımız ile çaylarımız, tostlarımız daha güzel, Mutlukentlerimiz daha da özel olacak. Onların artık bir işi var. Onlar Mutlukent personeli. Biz de onlarla beraber artık daha mutluyuz." dedi.

"ONLAR BİZİM ÇOCUKLARIMIZ PAYLAŞMAYA ENGEL YOK"

Projeyi çok önemsediğini ve vatandaşların da duyarlı olacağına inandığını dile getiren Başkan Eşkinat; "Biz bu projeyi çok önemsiyoruz. Vatandaşlarımızın da bu konuda çok duyarlı olacağını biliyorum. Önümüzdeki günlerde topluma kazandırdığımız, iş sahibi olmalarını sağladığımız çocuklarımızla Mutlukentlerde daha güzel zamanlar yaşayacağız. Onlar bizim çocuklarımız. Paylaşmaya engel yok" ifadelerini kullandı.

RESMEN İŞ BAŞI YAPTILAR

Öte yandan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi'nin şirketi Mutlukent tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında engel tanımayan personeller Başkan Eşkinat'tan tişörtlerini alıp resmi olarak istihdam edilerek göreve başladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ekrem Eşkinat Süleymanpaşa Tekirdağ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title