Haberler

Kocasinanlı vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdi

Güncelleme:

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ın mahallelerde yaptığı çalışmalardan dolayı yüzleri gülen vatandaşlar, hizmetlerden çok memnun kaldıklarını dile getirdiler.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediyenin yaptığı hizmetlerle çehresini değiştirdiği Yenimahalle'de yaşayan Ahmet Budak, 40 yıldır aynı mahallede yaşadığını, Başkan Çolakbayrakdar döneminde Kocasinan bölgesinde hizmetlerin gözle görünür şekilde arttığını, mahallede bir şehir havası oluştuğunu belirtti.

36 yıldır Yenimahalle Meydanı'nda esnaflık yapan Mustafa Özen ise belediyenin hizmetlerinden memnun olduklarını aktardı.

Özen, "Pazar yerinden sağlık ocağına, yollardan temizliğe kadar hizmetler yapıldı. Başkanımızın işi gücü rast gitsin." ifadelerini kullandı.

22 yaşındaki Bekir Cesur ise özellikle sosyal faaliyetlerden ve sosyal tesislerden çok memnun olduğunu kaydetti.

Ümit Antepli Sağlık Merkezi aile hekimlerinden Dr. Evrim Mak Yıldırım da yeni sağlık ocağından çok memnun olduklarını belirterek, "Daha konforlu ortamda kaliteli hizmetimizle hastalarımız memnun ayrılıyorlar. Tertemiz hizmet veriyoruz. Şartlar daha iyi olunca memnuniyet üst seviyede oluyor. Sayın başkanımıza desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ise yaptıkları hizmetlerle Kocasinan'ı her geçen gün modern ve konforlu bir ilçeye dönüştürdüklerini, ilçenin prestijini artıran ve bölgeyi cazibe merkezi haline getiren hizmetler yaptıklarını, gönül belediyeciliği anlayışıyla vatandaşın hayatını kolaylaştırmayı amaçladıklarını belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Çolakbayrakdar Kocasinan Belediyesi Yenimahalle Kocasinan Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title