Haberler

Başkan Çerçi'den Kaymakam Çorumluoğlu'na Ziyaret

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'na iade-i ziyarette bulundu.

Çerçi'ye meclis üyesi Ahmet Karakaş ve Özel Kalem Müdürü Semih Coşkun da eşlik etti. Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ziyarette Manisa'ya en iyi hizmetlerin birlikte yapılaması doğrultusunda komşu ilçe ve belediyeler olarak işbirliğine hazır olduklarını belirtti. Çerçi ise iki büyük ilçenin de eksikleri olduğunu belirterek, sorunları çözme noktasında kaymakamlıkların desteğinin çok önemli olduğunu dile getirdi. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İsmail Çorumluoğlu, "Her iki belediyemizde başarılı bir şekilde kadrosunu oluşturdu. Yunusemre ilçesini avantajları da oluyor. i Yapılan çalışmaları birbirimize örnek alma ve kendi bölgemizde de uygulama anlamında oldukça önemli. Yeni kurulmasına rağmen Yunusemre Belediyesi'ni tebrik ediyorum. Kısa sürede teşkilatlanmasını sağlayarak hizmet anlamında oldukça hızlı ilerliyor. Başarılar diliyorum. Manisa'mıza en iyi hizmetleri beraberce yaparız. Komşu belediyeler olarak işbirliğine açığız" dedi.

"HİZMETLERDE KAYMAKAMLIKLARIN DESTEĞİ ÖNEMLİ"

Fırsat buldukça iade-i ziyaretleri gerçekleştirmeye çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, "Manisa'da iki tane ilçemiz kuruldu. İlçelerimiz büyük. Büyük ilçelerinde tabi sorunları da var. Biz bu sorunları aşmak için varız. Hem Ömer Faruk kardeşimiz hem de biz yeni seçilen belediye başkanları olarak her iki kaymakamımız ile güzel diyaloglar içerisindeyiz. Bir kamu kurumunun yapması gereken hizmetleri elimizden geldiğince yapacağız. Biz bu hizmetleri yaparken kaymakamlıklarımızın bize destekleri oluyor ve bundan sonra da olacaktır. Hizmetlerde kaymakamlıkların desteği önemli. Ortak pek çok projelere imza atmamız lazım. Örneğin Antep fıstığı fidanlarını kaymakamlığımız ile birlikte diktireceğiz. Yuntdağı bölgesinde koyun ve keçi yetiştiriciliğini desteklemek üzere çalışmalarımız var. Diğer sosyal projelerimizi kaymakamlığımızın destekleri ile beraber yapacağız. Hep beraber sorunları aşacağız" diye konuştu.

Ziyaretin ardından Başkan Çerçi ve Şehzadeler Kaymakamı Çorumluoğlu, Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal'ın katılımıyla CBÜ Hafsa Sultan Şifahanesi Tıp Tarihi Müzesi'ni gezdi. Tıp Tarihi Müzesini inceleyen Başkan Çerçi, Çorumluoğlu ve Topal'a yetkililer tarafından müze hakkında bilgi verildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Çorumluoğlu Mehmet Çerçi Yunusemre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title