Haberler

Yeni yıla doğru

Güncelleme:

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı ve Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı ve Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çufalı, mesajında, 2020 yılının gerek ülkemiz gerekse dünya geneli için yeni tip koronavirüs gölgesinde zorluklarla geçen bir yıl olduğunu hatırlatarak, iyisi ve kötüsü ile bir yılı daha geride bırakırken tüm insanlık olarak sağlığın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha öğrenmiş olduklarını belirtti.

Aklın ve bilimin ışığında, katılımcı, şeffaf, hesap verebilir, üretken, düşünce ve ifade özgürlüğünü, bilimsel yaklaşımı, yenilikçiliği, ahlaki kurallara uygunluğu ile kaliteye toplumsal ve bölgesel sorunlara duyarlı bir üniversite kimliğiyle, önümüzdeki süreçte de kararlılıkla büyümeye devam edeceklerini aktaran Çufalı, 2021 yılının insanlık alemine sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini, birlik ve beraberliği güçlendirmesini temenni etti.

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt da 2021 yılının Türkiye, dünya ve insanlık için, barışın ve hoşgörünün egemen olduğu, şiddetten ve çatışmalardan uzak güzel günler getirmesi dileğinde bulundu.

Tüm insanlığın büyük ümitler beslediği, yeni bir dönemin başlangıcı olan bu günlerin, geride bırakılan dönemin muhasebesi ve yeni hedeflerin belirlenmesi açısından büyük önem taşıdığını kaydeden Bozkurt, "Dünyamızın dört bir yanında devam etmekte olan asrın salgını, terör ve şiddetten, açlıktan, yoksulluktan insanlığın kurtulması, sevgi, barış ve hoşgörünün hakim olduğu, temel insan hak ve hürriyetlerinin her yerde sağlandığı bir dünya ortak özlemimizdir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Çetin Bozkurt Türkiye Devrek Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title