Haberler

Başkan Bayraktutar'dan Başkan Asya'ya Ziyaret

Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet-Sen) Genel Başkanı ve Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bayraktutar ve beraberindeki heyet, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya'yı ziyaret etti.

Bayraktutar ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Feyat Asya, belediyenin çalışmaları ile ilgili misafirlerini bilgilendirdi. Sivil toplum kuruluşları ile uyum ve işbirliği içinde olduklarına dikkat çeken Başkan Asya, alınacak kararlarda istişare etmeyi gelenek haline getirdiklerini kaydetti. Her platformda iki hassasiyetinin olduğunu söyleyen Başkan Asya, bunlardan birincisi AK Parti gibi bir dava partisinde hizmet etmek olduğunu, ikincisinin de Memur-Sen ailesinin bir ferdi olarak görev yapmak olduğunu ifade etti.

Yerel yönetim konusunda sorumluluklarını yerine getirmek için mücadele ettiklerini kaydeden Başkan Asya, "Belediyecilik alanında asli görevimizi layıkıyla yapmanın çabası içindeyiz. Altyapı ve üst yapı projelerimiz devam ediyor. Eksik ve aksaklıklarımızı gidermek için çalışıyoruz. Halkımızdan aldığımız desteği ve enerjiyi ilimizin ihyası ve inşası için kullanmaya devam ediyoruz. Bu duygularla ziyaretinizden ziyadesi ile memnun olduğumu bir kez daha belirtmek isterim. Sizleri ilimizde ağırlamaktan şeref duyduk" şeklinde konuştu.

Diyanet-Sen Genel Başkanı ve Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bayraktutar ise, nezaketinden dolayı Başkan Asya'ya teşekkür etti. Başkan Asya'nın Memur-Sen'deki emeklerinin her zaman gıpta edildiğini, belediye başkanı olarak da faydalı çalışmalar yapacağına inancının tam olduğunu belirten Bayraktutar, Muş'a yapacağı hizmetlerde kendisine ve ekibine başarılar diledi.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Asya, ziyaret anısında Bayraktutar'a fincan takımı ve Osmanlı tuğrasının yer aldığı bir tabloyu hediye etti. Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Bayraktutar Feyat Asya Memur Sen Muş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title