Haberler

Başkan Atay ile sokaklar güzelleşiyor

Güncelleme:

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Münir Özkul Sokak'taki esnafın yol yenileme talebini yerine getirdi, sokak yepyeni ve modern bir görünüme kavuştu.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Münir Özkul Sokak'taki esnafın yol yenileme talebini yerine getirdi, sokak yepyeni ve modern bir görünüme kavuştu.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, ilçenin modern bir görünüme sahip olabilmesi için de çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Atay'ın, Hasanefendi-Ramazan Paşa Mahallesi Münir Özkul Sokak'ın yenilenmesi için Fen İşleri Müdürlüğü'ne talimat vermesi ile; ekipler söz konusu sokakta taş döşeme işlerini gerçekleştirerek, yenileme çalışmalarını tamamladı.

Efeler halkının refahı için var gücüyle çalışan Başkan Atay, sokaktaki çalışmaların çok hızlı bir şekilde tamamlandığını belirterek, taş döşeme kenarlarına yaklaşık bir buçuk metre aralıklarla uygulanan ışıklandırma çalışmaları ile de, Münir Özkul Sokak'ın ışıl ışıl, modern bir görünüme sahip olduğunu söyledi. Ayrıca Atay, yenileme çalışmalarının iş yerlerine zarar vermeden ve esnafı mağdur etmeden, titizlikle tamamlandığına dikkati çekti.

100 metre uzunluğundaki Münir Özkul Sokak'ta yenileme çalışmalarının tamamlanmasıyla sokak esnafı yeni bir kaldırıma da kavuştu. Münir Özkul Sokak'ta yıllardır esnaflık yapan vatandaşlar, Efeler Belediyesi'nin çalışmalarını çok beğendiklerini ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fen İşleri Müdürlüğü Mehmet Fatih Atay Efeler Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title