Haberler

Başkan Ataç Seçim Sonrası Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç 2015 Genel Seçimleri sonrası Tepebaşı bölgesi muhtarları ile bir araya geldi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç 2015 Genel Seçimleri sonrası Tepebaşı bölgesi muhtarları ile bir araya geldi.

Tepebaşı Belediyesi Özdilek Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleşen Bilgilendirme Toplantısında Başkan Ataç, seçim sonuçlarının Eskişehir adına sevindirici olduğunu belirterek "Bu başarı tablosunun oluşmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Tepebaşı bölgesinde oluşan sonucun bir ekip çalışması sonucu ortaya çıktığına dikkat çekerek muhtarların bu ailede önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. "Siyaseti seçim ortamında yaparız. Hizmete siyaset karıştırmadan, eşit hizmet anlayışı ile çalışmalarımızı gerçekleştiririz" diyen Başkan Ataç, "Yeni projelerimiz hazır, kaynakları oluşturduğumuzda namerde boyun eğmeden, kendi yağımızla kavrularak bu projeleri de gerçekleştireceğiz. Bugüne kadar yaptıklarımızın daha fazlasını Türkiye'nin gündeminde yer alan yeni projeler olarak gerçekleştireceğiz" dedi.

"BEREKETİ DAHA FAZLA İNSANA ULAŞTIRACAĞIZ"

Yaklaşan Ramazan ayına ilgili olarak da geleneksel hale gelen Tepebaşı Sokak İftarlarının bu yıl 59 noktada gerçekleşeceğini belirten Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, "Geçen yıl 100 bin kişiye ulaştık. Daha fazla insanımızla iftar soframızı paylaşacağız. Bereketi daha fazla insan ulaştırarak arttıracağız" ifadelerini kullandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Tepebaşı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title