Haberler

Başkan Arıkan, Sosyal Yaşam Merkezini inceledi

Bingöl'de engelli bireyler için projelendirilen ve yüzde 50 yapımı tamamlanan Sosyal Yaşam Merkezini Belediye Başkanı Erdal Arıkan inceledi.

Bingöl'de engelli bireyler için projelendirilen ve yüzde 50 yapımı tamamlanan Sosyal Yaşam Merkezini Belediye Başkanı Erdal Arıkan inceledi.

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, beraberinde yardımcıları Ahmet Altunhan ve Yaşar Demir ile birlikte Selahaddin Eyyubi Mahallesi'nde yapım aşaması devam eden Sosyal Yaşam Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Arıkan, Fırat Kalkınma Ajansı desteğiyle kısa süre önce yapımına başlanılan yaşam merkezinin yüzde 50 oranında tamamlandığını belirtti.

Merkez hakkında bilgi veren Başkan Arıkan, "2 Milyon 800 Bin TL yatırım bütçeli merkezimiz, 2 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. Bodrum, zemin ve 3 normal kat olmak üzere toplamda 5 kattan oluşan merkezimizde, bay-bayan çok amaçlı spor salonları, duş alma yerleri, eğitim sınıfları, eğitmen odaları, toplantı salonları, kafeterya kapalı sosyal donatı alanları bulunuyor. Yapım aşamasını yıl sonuna kadar tamamlayarak, bu alanı kardeşlerimizin hizmetine sunmayı hedefliyoruz" dedi.

"Bu merkez kardeşlerimizin umudu olacak"

Engelli bireylerin, sosyal yaşamlarındaki psikolojik veya bedensel zorlukları, güven duygusu içerisinde aşabileceklerini vurgulayan Arıkan,"Engelli kardeşlerimizin yaşam koşullarını iyileştirmek, ilimizi erişilebilir ve yaşanabilir engelsiz bir kent haline getirmek için çalışıyoruz. Günlük hayatta sosyal hayata katılamayan veya sosyal yaşama uyumda zorlanan kardeşlerimiz için sosyal yaşam merkezini en kısa sürede tamamlayarak hizmete açacağız. Burada vakit geçirecek olan kardeşlerimiz hem sosyalleşecek hem de çeşitli kurslarla becerilerini geliştirecek. Engelli kardeşlerimiz için düşündüğümüz diğer projelerimizi de etap etap hayata geçireceğiz"ifadelerini kullandı. - BİNGÖL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yaşar Demir Bingöl Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title