Haberler

Basın Danışmanları Bursa'da Buluşuyor

Güncelleme:

Belediyelerin basın danışmanları ve basın halkla ilişkiler müdürleri, Marmara Belediyeler Birliğinin organizasyonunda Bursa'da buluşuyor.

Belediyelerin basın danışmanları ve basın halkla ilişkiler müdürleri, Marmara Belediyeler Birliğinin organizasyonunda Bursa'da buluşuyor.

Belediyelerin basın-yayın danışmanları, basın halkla ilişkiler müdürleri ve ilgili personeline yönelik olarak, 4-6 Aralık 2013 tarihleri arasında Bursa Kervansaray Otel'de (Çekirge) gerçekleştirilecek olan program kapsamında; Sabah gazetesinden Mahmut Övür, Bloomberg HT'den Ali Çağatay, Rotahaber'den Ünal Tanık, TGRT Haber'den Fuat Kozluklu ve Star TV'den Celal Pir, belediyelerin basın çalışmalarıyla ilgili görüşlerini açıklayacak.

Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin de katılacağı program kapsamında, 'Belediyemizi ve Şehrimizi Nasıl Tanıtırız, Protokol Yönetimi, Kişilerarası İletişim, Medya-Siyaset İlişkileri, Kamu Yönetiminde İletişim ve Basın Danışmanlarının Medyadan Beklentileri' konularını kapsayan bilgilendirme toplantısı yapılacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Övür Bloomberg Marmara Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title