Haberler

Sosyal medyada küfürlü ve provokatif videolar yayınlayan Suriyeli yakalandı

Güncelleme:

Küfürlü videolar yayınlayarak sosyal medyadan provokatif ifadeler kullanan yabancı uyruklu M.M. isimli şahıs, Kahramanmaraş'ta yakalandı. Halkı kin ve düşmanlığa sevk ettiği anlaşılarak gözaltına alınan kişi hakkında adli ve idari işlemler başlatıldı.

"YAKALANARAK GÖZALTINA ALINMIŞTIR"

Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada, "Bir sosyal medya platformunda yayımladığı provokatif video ile halkı kin ve düşmanlığa sevk ettiği anlaşılan kişi ile ilgili olarak yapılan çalışmada, şahsın ilimizde geçici koruma statüsünde bulunan M.M. isimli şahıs olduğu anlaşılmış olup, bulunduğu Kahramanmaraş ilindeki adreste yakalanarak ilimizde gözaltına alınmıştır" denildi.

Açıklamada, gözaltına alınan şahıs hakkında adli ve idari işlemler başlatıldığı ifade edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (43)

Sezer Ozcaylak:

Bu ulkeden hepei gitsin bu ulkenin basina ne geldiyse osmanlinin basina gelen en buyuk felaket araplardir ve istemiyorum ulkemde suriyelileri

266
153
yanıtYanıtla
Theo:

Sezer çoooook haklısın

yanıt0
yanıt0
Esma Kilical:

Sezer bey bende sizle aynı görüşteyim bu ülkenin her bir toprağı tarih kokuyor Tarih olmasa biz olmazdık Bunun bir çözümü varmı artık bu kadar misafirliğe son vermenin bir yolu varmı ?

yanıt1
yanıt0
ahmey bulut:

ifadesni alıp serbest kalır Sonra bunu döven Türkler hapse atılır alıştık.

336
22
yanıtYanıtla
Hakan :

Her şeye rağmen alışmamalı

yanıt131
yanıt9
bekir yapici:

almanyada benim yasadigim kasabada gecici mülteci barindirma yeri var ülkemizdeki suriyeli severlere buradan duyurayim burada türkce bilen suriyeliler bile Türklerin selamini almiyor ve acikca suriyenin düstügü durumdan Türkiyeyi sorumlu görüyorlar ve firsat düskünü bir millet oldugumuzu Türkiyede bedava calistirdigimizi söyleyerek Türklerin aslinda arap düsmani oldugunu falan söylüyorlar kültürü cok farkli suriyeli bizim dostumuz din kardesimiz degil bizde ensar falan degiliz bunu görün.

322
13
yanıtYanıtla
Esma Kilical:

Bekir bey bunlar arapların en kötüsü en cahili suriyelilere yardım etmis bi vatandas olarak söylüyorum bunlar bu ülkede kalmayı artık haketmiyor misafirliginde bir sonu var gidecekler mecbur paşa paşa gidecekler .

yanıt2
yanıt0
Miharbi mediç :

Bu ve bunun gibi ŞEREFSİZLERİ asın.Türkiyede yaşa Herşey bedava yok öyle yağma kansız.

264
13
yanıtYanıtla
AynenDevam:

Adama idari islem falan yapmayin, atin gitsin, nasil bir ulkede yasiyoruz ki sinir diye bisey yok isteyen girip cikiyor

250
7
yanıtYanıtla
Serkan Türkeş:

Birde ekmek veriyoruz bu şerefsizlere nankör bunlar nankör yakalayıp güzel bir sapa atalım buna görsün bakalım küfürü şerefi bozuk adami

236
10
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title