Haberler

Başbakan Yıldırım, Erken Seçim İddialarına Kapıyı Kapattı

Güncelleme:

Son günlerde sıkça dile getirilen "Türkiye erken seçime gidecek" iddialarına Başbakan Binali Yıldırım, son noktayı koydu. İddiaları kesin bir dille yalanladı.

Son günlerde AK Parti çevrelerinden dile getirilen "Türkiye erken seçime gidecek." idiialarına ilişkin Başbakan Binali Yıldırım'dan açıklama geldi. Yıldırım, "Millet seçim değil geçim bekliyor" diyerek erken seçim iddialarına kapıyı kapattı.

"ÇALIŞMAYA VE ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

TRT'de katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulunan Başbakan Binali Yıldırım, erken seçim iddialarına 'Seçim seçim ne zaman geçim? 'Millet seçim değil geçim bekliyor. Milletimiz arkamızda olduğu sürece çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

"ARINÇ SEÇİME HAZIR OLUN DEMİŞTİ"

Hatırlanacağı gibi TBMM eski Başkanı ve Başbakan eski Yardımcısı Bülent Arınç, geçtiğimiz günlerde parti teşkilatına 'her an seçim olabilir, hazır olun' mesajı vermişti.

İşte Arınç'ın o sözleri:

"Eskiler böyle demişler, barış istiyorsan güçlü olacaksın. Güçlü kuvvetli olacaksın senden korkacaklar ilişmeyecekler. O yüzden 2019'a kadar önümüz çok rahat diye bakalım ama takvime göre ama her an da seçim olabilirmiş ve ya seçim benzeri bir şey yapılabilirmiş, bir referandum gündeme gelebilirmiş, Türk siyasi tarihinde bugüne kadar karşılaşmadığımız herhangi bir demokratik yarış olabilirmiş gibi kendimizi her an hazır tutmamız lazım. 3 ay sonra 5 ay sonra 1 sene sonra seçim olacak mı olmayacak mı diye papatya falı tutmak yerine teşkilatın adam gibi yukarıdan aşağıya adeta bir makinenin dişlileri gibi doğru çalışması lazım."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Binali Yıldırım Bülent Arınç AK Parti Türkiye Güncel Haberler

500

Yorumlar (21)

GEKKO:

İsrailin yahudinin kankası kimmiş ey faşolar aktroller. Hadi yorum görelim?

19
6
yanıtYanıtla
Kesinlikle 2017''den önce:

Seçimler yenilecek. . . Bu meclis Türk milletini temsil etmiyor. Bu yüzden her ne karar alınırsa alsın, Asla bir bağlayıcılığı olmayacak. Tutmuşlar koymuşlar bir kaç tane kukla oynatıyorlar. Muhalefetin bile kim olacağına karar verenler asla başarı sağlayamayacaklar. Korkarım bu gidiş hiçte hayırlı olmayacak. Özellikle ipleri elinde tuttuğuna inananlar için . . . Yarınlar sürpriz değil beklenen son olacak.

12
5
yanıtYanıtla
akpliyiz:

salak yüz seferdir böyle diyon yüz seferdir yeniliyon hadi bakalım görelim:))

yanıt8
yanıt12
Biat mi asla!:

Akpliyiz: sen bir dusun bakalim oy verirken, gercekten hakedenlere mi veriyorsun. . Kimi neye göre savunuyorsun. . senin verdigin vergiler , mesela elektirik kacak bedeli , kurtlere gidiyor. . Bunu dusunerek veriyormusun oyunu mesela. . Vicdanin rahatmi? Sen kazandiginimi saniyorsun ? Halk olarak hepimiz kaybettik olum. . .

yanıt1
yanıt1
ermenk:

bizi israile rusyaya gebe bıraktınız ekonomi sıfır vijdanın yok esnaf kan ağlıyor kafanıza göre secime gidin babanızın ciftliği vatan hainler, i

4
5
yanıtYanıtla
Biat mi asla!:

Karpuz gibi ikiye ayrilmayalim lutfen. . Her istediklerini aldilar. . Basörtusunden girdiler, darbeden girdiler, ergenekon dediler . . Ama baskanlik olmaz . . Hepimiz ayni gemideyiz. . Baskanlik demek bizim tek bir adama hepbirlikte itaat edecegimiz yada zorla ettirilecegimiz surectir. . Mhpli kardeslerden rica ediyorum ve onlarin gercek yurtsever ve cakma milliyetci olmadiklarini biliyorum. . Oyuzden baskanliga hepbirlikte hayir diyelim. . simdiki gunler karanlik degilmi yeterince?

7
2
yanıtYanıtla
ON.YIL MARŞI:

Çıktık açık alınla on yılda her savaştan. On yılda on beş milyon genç yarattık her yaştan, Başta bütün dünyanın saydığı baş kumandan! Demir ağlarla ördük anayurdu dört baştan. Türk''üz: cumhuriyetin göğsümüz tunç siperi;Türk''e durmak yaraşmaz, Türk önde Türk ileri. BİR BÖLÜMÜ SANA VE SARAYDAKİNE GELSİN binali yıldırım

3
5
yanıtYanıtla
cccc:

kasımda seçim var sonrada başkanlık sistemi yapacak sultan olacak öncesinde kaos olma ihtimali var gezi falan bişeyler başlatmaları gerekiyor yoksa oylar yerin dibinde sürünüyor

5
3
yanıtYanıtla
ramiz:

inşallah çok hayırlı Hapis kararlarıda çok kısa zamanda milyonlarca liralık belediye ihale şartnamelerini rekabet etme olanağını baştan yok ederek ihaleleri verecekleri 1-2 Firmanın Fabrika teknik özelliklerine göre hazırlayan ve 1 Liralık Malı Belediyeye 3 liraya çorbasını aldıkları 1-2 firmaya devamlı olarak her sene ya da senede 2-3 defa aldırtan Açgözlu Belediye Başkanları, Başkan yardımcıları, Temizlik işleri, Fen işleri, Katı Atık Daire ve Destek Hizmetleri Müdürleri için yakında çıkar.

5
3
yanıtYanıtla
OF AMAN:

DOĞRUSU-BANA DAHA EMİR GELMEDİ, HABERİM YOK DESENE

3
5
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title