Haberler

Başbakan Erdoğan'ın Manisa Ziyaretinin Ardından

AK Parti Manisa İl Başkanı Dursun Ali Yıldız, Manisa'yı Ziyaret Eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Halkın Bağrına Bastığını İfade Ederek, Gösterilen Yoğun İlgi ve Sevginin AK Parti'nin Seçimlerde Yeniden Tek Başına İktidar Olacağının Bir Göstergesi Olduğunu Öne Sürdü.

AK Parti Manisa İl Başkanı Dursun Ali Yıldız, Manisa'yı ziyaret eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı halkın bağrına bastığını ifade ederek, gösterilen yoğun ilgi ve sevginin AK Parti'nin seçimlerde yeniden tek başına iktidar olacağının bir göstergesi olduğunu öne sürdü.

AK Parti İl Başkanı Dursun Ali Yıldız, Belediye Başkanı Bülent Kar ve İl Genel Meclisi Başkanı AK Parti'li Hayrullah Solmaz ile birlikte Başbakan Erdoğan'ın Manisa ziyaretini değerlendirdi. Köylü, çiftçi, esnaf her kesimden binlerce vatandaşın Başbakan Erdoğan'ı bağrına bastığını, 6 bakan ve 4 genel başkan yardımcısıyla Manisa'ya adeta çıkartma yapan Başbakan Erdoğan'ın gösterilen ilgiden dolayı memnun olduğunu açıklayan Yıldız, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Manisa'nın hizmet ve yatırımlarına destek taleplerini içeren bir dosya sunduğunu belirten Yıldız, "Çevre yolumuzun tamamlanması ve 400 yataklı bölge hastanemizin yapımı için özel ricada bulundum. Ayrıca Doğrudan Gelir Desteği ve prim ödemelerinin mart ayına çekilmesinin çiftçimiz için ne kadar önemli olduğunu kendilerine arz ettim" dedi.

Genel seçimlere Manisa'da tüm parti teşkilatlarıyla hazırlandıklarını ifade eden Yıldız, "En ince detaylarına kadar seçim hesaplarını yapıyoruz. Sayın Başbakanımız bizden her sandık başına 9 görevli yerleştirmemizi ve sandık kurulları oluşturmamızı istedi. İl başkanı olarak bunu sağlamak benim görevim. Seçimlere en iyi şekilde hazırlanıyoruz" diye konuştu.

(ÖA-YK-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title