Haberler

Bartın Tso'ya Kutlama Ziyaretleri

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’na yapılan seçimlerin ardından ziyaretlere başlandı.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası'na yapılan seçimlerin ardından ziyaretlere başlandı.

Bu kapsamda ilk ziyaret AK Parti'den geldi. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç, İl Başkanı Turhan Kalaycıoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ve il yönetimi ile birlikte Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (Bartın TSO) Başkanı Halil Balık'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretinde göreve gelen Halik Balık ve yeni yönetimine başarılar dileyen Milletvekili Tunç, "Oda seçimlerinin İlimiz için hayırlı olmasını diliyor, sizleri ve Meclis üyelerinizi tebrik ediyorum" dedi. TSO Başkanı Halil Balık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Milletvekili Av. Yılmaz Tunç ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Rektör Orhan Uzun da ziyaret etti

TSO'ya bir ziyarette Bartın Üniversitesi'nden geldi. Üniversite Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Karadağ ile birlikte odayı ziyaret ederek, yeni yönetime başarılar diledi. Ziyarette TSO Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Adem Akpürçek, Yönetim Kurulu Üyeleri Sami Karakaş, Keramettin Şenkal, Fatih Mehmet Kanbur, Meclis Üyeleri Hüseyin Çalıkoğlu, Faruk Arabacıoğlu, Hasan Ufuk, Alperen Yazıcı, Feridun Çavuşoğlu hazır bulundu. Üniversite sanayi işbirliğinin önemine de dikkat çeken Rektör Uzun, üniversite olarak bu işbirliğini geliştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti. Ziyaretinden dolayı Rektör Uzun'a teşekkür eden TSO Başkanı Halil Balık da, "İlimizin kalkınması için TSO olarak Üniversite işbirliği önceliklerimiz arasındadır. Sizlere her zaman destek olmaya devam edeceğiz" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yılmaz Tunç Halil Balık Orhan Uzun Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title