Haberler

Barış Murat Yağcı, 8 hafta SMS birincisi olarak Survivor tarihine geçti

Güncelleme:

Survivor 2020 yarışmasının şampiyonluk adayı olarak gösterilen ünlü oyuncu Barış Murat Yağcı, üst üste 8. defa SMS birinciliğini alarak Survivor tarihinde bir ilke imza attı.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020'de yarışmacı olan oyuncu Barış Murat Yağcı, başarısıyla tarihi bir rekor kırdı. Yaşadığı sakatlıklara rağmen hayranları tarafından yalnız bırakılmayan Yağcı, SMS sıralamasında üst üste birinci geldi.

SON FOTOĞRAFINA 7.5 MİLYON YORUM GELDİ

Üst üste 8. defa SMS birinciliğini alarak Survivor 'da bir ilke imza attı. Instagram takipçi sayısının 1.7 milyona ulaştığı Yağcı'nın gitmeden önce attığı son fotoğrafa gelen yorum sayısı 7.5 milyonu geçti.

Barış Murat Yağcı, 8 hafta SMS birincisi olarak Survivor tarihine geçti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Barış Murat Yağcı Instagram SMS Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (106)

bzztt:

kızlar tipine oy veriyor kesin yoksa bi cacık yok

55
27
yanıtYanıtla
ASDFG:

tipide yokki

yanıt15
yanıt12
Barış:

Ağlamayın lann bebeler

yanıt0
yanıt1
12345:

PARALI ADAMLARI OLMASI LAZIM YOKSA BU PERFORMANS İLE SMS 1. Sİ OLMASININ İMKANI YOK

52
26
yanıtYanıtla
Barış:

Cekemeyenler catlasinn

yanıt1
yanıt1
isa:

yıllardır surwıvorı zevkle izliyorum bu yıl barış kadar asalak görmedim

30
20
yanıtYanıtla
THEREALKİNG07:

İNSANIMIZ GARİBAN GÖRÜNENE ACIYOR

31
17
yanıtYanıtla
ÇINAR:

Tanımam etmem, , , hayatımda ilk defa oy kullandım , o da BARIŞ için. . .

20
19
yanıtYanıtla
nisa:

milletin kol bacağı gitti bu adamda bir çizik yok adamda, hırs yok heyecan yok sorumluluk yok yazıklar olsun hazır yiyici asalak

23
11
yanıtYanıtla
FiREOF ANATOLIA:

Adam kısa şort giymiyor ki bacağının durumunu nasıl görüyorsun

yanıt3
yanıt0
Tüm 106 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title