Haberler

Barış Manço'ya Mezarının Başında Sevgi Seli! Hayranları Akın Akın Geldi

Güncelleme:

Anadolu rock müziğinin efsane ismi Barış Manço, ölümünün 20'inci yılında mezarı başında sevenleri tarafından anıldı.

Ölümüyle tüm Türkiye'yi yasa boğan Barış Manço'yu sevenleri unutmadı. Ünlü sanatçı, ölümünün 20. yıldönümünde eşi, çocukları ve çok sayıda hayranının katılımı ile mezarı başında anıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ölümünün 20. yıldönümü nedeni ile Kadıköy ve Beşiktaş'tan mezarın bulunduğunu Kanlıca'ya vapur kaldırdı.

Barış Manço'ya Mezarının Başında Sevgi Seli! Hayranları Akın Akın Geldi

BEŞİKTAŞ VE KADIKÖY'DEN VAPUR KALDIRILDI

Vapur, önce Kadıköy İskelesi'nde bekleyen sanatçının eşi Lale Manço Ahıskalı ve çoçukları Doğukan ve Batıkan Manço ile hayranlarını aldı. Ardından Beşiktaş İskelesi'ne yanaşan vapur, sanatçının burada bekleyen hayranlarını alarak Kanlıca'ya doğru yola çıktı.

Barış Manço'ya Mezarının Başında Sevgi Seli! Hayranları Akın Akın Geldi

SANATÇININ ESERLERİ SESLENDİRİLDİ

Hınca hınç dolan vapurda sanatçının çok sayıda hayranı ayakta yolculuk yapmak zorunda kaldı. Öğrenciler ve İzManço isimli müzik grubu, yolculuk boyunca sanatçının eserlerini seslendirdi.

Barış Manço'ya Mezarının Başında Sevgi Seli! Hayranları Akın Akın Geldi

"SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ"

Sanatçının eşi ve her iki oğlu burada kısa birer açıklama yaptı. Eşinin hayranlarına seslenen Lale Manço Ahıskalı, "Sizleri çok seviyoruz" dedi.

Babasının tam 20 yıl önce bugün defnettiklerini belirterek Batıkan Manço, "Bizleri çok onurlandırdınız, gururlandırdınız. Çok sağ olun" dedi.

Barış Manço'ya Mezarının Başında Sevgi Seli! Hayranları Akın Akın Geldi

POSTERİ MEZARININ ÜZERİNE SERİLDİ

Vapurun Kanlıca İskelesi'ne yanaşması ile mezarlığa gidildi. Hayranları, mezara karanfiller bıraktı. Atatürk'ün bir posteri de mezarın üzerine serildi.

Barış Manço'ya Mezarının Başında Sevgi Seli! Hayranları Akın Akın Geldi

KUR'AN'I KERİM OKUNDU

Sanatçının mezarı başında, sanatçının eşi ve çocuklarının katılımı ile Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi.Sanatçının bazı hayranlarının duygulu anlar yaşadığı görüldü.

Barış Manço'ya Mezarının Başında Sevgi Seli! Hayranları Akın Akın Geldi

"BİR SANATÇININ ULAŞABİLECEĞİ EN BÜYÜK MERTEBE"

Lale Manço Ahıskalı, anmanın ardından, "Ne kadar büyüdüğünü düşünüyorum; sevginin de ailenin de kalplerin de. Çünkü burada o kadar çok çocuk var ki. Biraz önce biri ben geldiğimde çocuktum, çok ağlamıştım, hatırlıyor musunuz beni dedi ve ilk çocuğuyla geldi. Bu bir sanatçının ulaşabileceği en büyük mertebe diye düşünüyorum. Ruhu şad oluyor gerçekten" dedi.

Barış Manço'ya Mezarının Başında Sevgi Seli! Hayranları Akın Akın Geldi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Barış Manço Lale Manço Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (13)

36:

Ülkeye ne verdi

0
9
yanıtYanıtla
yazık:

sizin aksinize aklı hür bir birey olarak ülkeye ''hür bir birey'' vermiş oldu, siz ise sadece oksijen israf eden, ülkenin kaynaklarını tüketen ve ülkeye hiçbir ama hiçbir katkısı olmayan, varlığıyla zarar veren insanlarsınız. haddinizi bilin.

yanıt1
yanıt0
Seren canj:

Eşine bak 40 yaşında sanki maşallah

7
2
yanıtYanıtla
ED37:

Ruhu şad mekanı cennet olsun. Hüngür hüngür saatlerce ağlamıştım Barış Manço''nun ölüm haberini duyunca . Öyle bir bir insan, yeri dolmaz bir değer. Ne mutlu bizlere ki böyle ölümsüz bir sanatçıya sahibiz !

8
0
yanıtYanıtla
Esra:

Böylesine sevilmek ne güzel.

7
0
yanıtYanıtla
Ali:

Temiz

5
0
yanıtYanıtla
Adanalı Gapçık Abi:

Adam Olacak Çocuk Programını Büyük Oldugum Halde Bile İzlerdim , 1999 Yılında Cerrah Paşa , Göz Polikliniginde Yatarken Haberi Radyodan Duydum , Şok Oldum sanki , Hastaneden Çıkıp Taksiyle Modaya Evine Gittim, Japonların Agladıgını Görünce Daha Çok Duygulandım, Mekanın Cennet Olsun Gurur Kaynagımız

5
0
yanıtYanıtla
Trendy 99:

Gapçık Abi Benim Dogdugum Yıl Hakkın Rahmetine Kavuşmuş Olmasına Ve Yaşarken ki Gündemlerini Bilmedigim Halde Hayranıyım , Yabancı Yerli Müzikleri, Yorumları Enfes , Ne Varsa Eskilerde Var , Çok Şanslısınız

yanıt3
yanıt0
KARAMÜRSELLİ:

DEYERLİ BİR SANATÇIYDI MEKANI ÇENNET OLSUN İNŞALLAH. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4
0
yanıtYanıtla
misafir1:

barış manço öldüğünü tv de duydumuda önçe , inanamamıştım . . başka kanaları açtım ve sonunda anlayıp saatlerce hüngür hüngür evde ağlamıştım. . . . böyle sanatcılar sevenlerinde ölümsüzdür. .

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title