Haberler

Barış Akarsu'ya Ziyaretler Sürüyor

Geçirdiği Trafik Kazası Sonrasında Özel Bodrum Hastanesi Yoğun Bakım Servisinde Tedavisine Devam Edilen Şarkıcı ve Oyuncu Barış Akarsu'ya Ziyaretler Sürüyor.

Geçirdiği trafik kazası sonrasında Özel Bodrum Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavisine devam edilen şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu'ya ziyaretler sürüyor.

Ünlü sanatçının durumu hakkında bilgi almak için sanat dünyasının yanısıra, Türkiye'nin değişik illerinden ve yurt dışından bir çok seveni Barış Akarsu için Bodrum'a geldi. Geçtiğimiz günlere oranla bugün daha sakin bir gün yaşanan hastane bahçesinde ünlü türkücü Latif Doğan ve sinema oyuncusu Ekrem Bora ve Akarsu'nun Akademi Türkiye Yarışması'ndan arkadaşı Jale, hastaneye gelerek şarkıcının durumu hakkında bilgi aldı. Latif Doğan, bir süre önce oğlunun trafik kazası geçirdikten sonra uzun süre yoğun

bakımda kaldığını ve sağlığına kavuştuğunu hatırlatarak, "Ben annesinin yanındaydım, umutlar hiçbir zaman için yitirilmemeli. Türkiye halkından çok duacıyım. Benim evladım da trafik kazası geçirmişti, ben bu acıyı yaşadım. Bütün Türkiye'nin duası üzerinde. İnşallah iyiye doğru gider. Ailesine sabır ve dua diledim. Çünkü anne ve baba duası çok önemlidir" dedi. Sinema sanatçısı Ekrem Bora ise, "Allah'tan ümit kesilmez hiçbir zaman. Hepimiz geçirdik böyle şeyleri. İnşallah dileğimiz gibi olur. Çok genç,

Allah yardımcısı olsun" diye konuştu.

Öte yandan hastaneye annesi Hatice Akarsu tarafından Barış Akarsu'ya okuması için mektup ve fakslar gelmeye devam ediyor. Hastane santralinde telefon ve fakslar sebebiyle yoğunluk yaşanıyor.

(CG-AT-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title