Haberler

Barilla eşsiz lezzetleriyle İtalyan rüzgârı estirdi

Gıda devi Barilla, Türk ve dünya mutfağının en seçkin lezzetlerinin sergilendiği "Beyoğlu Gastronomi Festivali"nde İtalyan rüzgârı estirdi. Beyoğlu Belediyesi tarafından "Beyoğlu Festivalleri" kapsamında ilk kez organize edilen ve 3 gün süren etkinlikte Barilla, Akdeniz mutfağının en gözde lezzetlerini İstanbullularla buluşturdu.

İtalyan gastronomi kültürünün en önemli temsilcisi Barilla, Beyoğlu Belediyesi tarafından Taksim Meydanı'nda ilki düzenlenen "Beyoğlu Gastronomi Festivali"nde Akdeniz mutfağının en gözde lezzetlerini İstanbulluların beğenisine sundu. Beyoğlu Festivalleri kapsamında, 3 gün boyunca Türk ve dünya mutfağının en seçkin lezzetlerinin sergilendiği organizasyonda Barilla, İtalyan mutfağının özel tatlarını ziyaretçilerle buluşturdu.

Türkiye'nin yanı sıra yurtdışından da üst düzey temsilcilerin yer aldığı etkinlikte, Barilla Executive Şef'i Fabio Foltran ve ekibi Milano'dan Roma'ya; Floransa'dan Napoli'ye kadar klasik ve bölgesel İtalyan lezzetlerini şovlarıyla şölene dönüştürdü. Kültür ve sanatın yanı sıra lokantaları, tatlıları, çikolataları, kahveleri ile İstanbul'un yemek kültürünün de merkezi konumunda olan Taksim'de gerçekleştirilen etkinlikte Şef Foltran, Barilla'nın eşsiz makarnaları ile İtalyan mutfağının seçkin lezzetlerinden olan Pesto Genovese Soslu Kremalı Trofie ve Cipolla Soslu Zeytinli, Cherry Domatesli Parmesanlı Penne ile lezzet tutkunlarının damaklarını şenlendirdi.

Dünyaca ünlü şef ve ekibi ayrıca ziyaretçilerle İtalyan mutfağının sembolleri arasında yer alan makarnayı tam kıvamında pişirmenin ipuçlarını da paylaştı. Beyoğlu Gastronomi Festivali'nin kapanış gününde Barilla Executive Şef'i Fabio Foltran Porcini mantarlı, Trüflü Dana Pastırmalı Academia Barilla Penne tarifi ile sahne aldı. Foltran sergilediği şovla katılımcıların hem gözüne hem damağına hitap etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beyoğlu Belediyesi Akdeniz Taksim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title