Haberler

Barbaros Şansal'ın, Twitter'ı kullanmama kararı alan Burhan Kuzu'nun paylaşımına yaptığı yorum olay oldu

Güncelleme:

Eski AK Parti milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, bir çete tarafından Twitter'da yoğun saldırı altında olduğunu belirterek hesabını bir süre kapatacağını duyurdu. Kuzu'nun açıklamasına yorum yapan modacı Barbaros Şansal'ın söyledikleri ise binlerce beğeni aldı.

Eski AK Parti milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, Twitter hesabını bir süreliğine kapatacağını duyurdu.

"SALDIRI ALTINDAYIM"

Burhan Kuzu sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Kuzu paylaşımında bir çete tarafından Twitter üzerinden saldırı altında olduğunu belirterek, "Twitter hesabımı kısa bir süreliğine kullanmama kararı aldım. Emniyet güçlerimiz bu alçak çeteyi en kısa sürede çökertecek" ifadelerini kullandı.

Barbaros Şansal'ın Twitter'ı kullanmama kararı alan Burhan Kuzu'nun paylaşımına yaptığı yorum olay oldu

"GİDEMEZSİN"

Kuzu'nun paylaşımının altına ise modacı Barbaros Şansal yorum yaptı. Binlerce beğeni alan Şansal'ın paylaşımı şöyle: Hayır, gidemezsin saç boyasının rengini şöyle bari amca.

Barbaros Şansal'ın Twitter'ı kullanmama kararı alan Burhan Kuzu'nun paylaşımına yaptığı yorum olay oldu

Kaynak: Haberler.com / Politika

Barbaros Şansal Burhan Kuzu Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (11)

seref:

barbaros boyundan büyük işlere niye karışır anlamam, siz niye bu tipleri gündeme getirisiniz onuda anlamam.

39
20
yanıtYanıtla
Hakan:

Hiç bir şey anlamadığın belli zaten. . .

yanıt15
yanıt12
Yusuf:

Barbaros ne yapacagini sasiriyor bu aralar. Egitimini tekrardan almasini tavsiye ediyorum kendisine

8
7
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Çok güzel yazmış. Ben yazsam neler yazarım neler.

yanıt5
yanıt1
Kemal:

Yaw getirsinler iste. Neguzel guluyoruz boyle topik topik dönme çomarlara. Bosver dalgana bak kardesim.

9
3
yanıtYanıtla
bilge:

birde yazabilse

11
0
yanıtYanıtla
Seren canj:

Barbaros Şansal şunlarla muhatap olma

3
7
yanıtYanıtla
Tim0135:

Anayasa komisyonu başkanı değil,padişahlık komisyonu başkanı

2
4
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut:

Ak Parti için hayırlı olmuş

4
0
yanıtYanıtla
123:

Metin metinerin ruh ikizi!

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title