Haberler

Baraj 35. bölüm fragmanı izle! FOX TV Baraj yeni bölüm fragmanı izle! Baraj 34. bölüm izle

Güncelleme:

Baraj 35. bölüm fragmanı izle! Baraj dizisinin 34. bölümü ardından Baraj 35. bölüm fragmanı da yayınlandı. FOX TV'de yayınlanan Baraj 35. bölüm fragmanı izle! Baraj son bölüm özeti! Baraj yeni bölümde neler olacak? FOX TV Baraj yeni bölüm fragmanı izle! Baraj 34. bölüm izle

Baraj 34. bölüm full izle! Baraj 34. bölüm tamamı izle! FOX TV ekranların sevilen dizisi Baraj 34. bölüm seyret! Baraj 34. bölüm tek parça izle! Baraj 34. bölüm tamamı izle! Baraj 35. son bölüm fragmanı izle.

BARAJ 34. bölüm FULL İZLE!

Baraj dizisi FOX TV ekranlarında 34. bölümüyle yayınlandı. Dizi severler heyecan dolu 34. bölümün ardından şimdi de Baraj 35. bölüm için araştırmalarına başladılar. Baraj 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusu soruluyor. Baraj 35. bölüm fragmanı yayınlandı. Baraj 35. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz...

BARAJ 35. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

BARAJ 35. BÖLÜM ÖZETİ

Bahar, Alihan'la olan anlaşmasını gizlemeye çalışırken, Nazım da Alihan'ın Nehir'den ne istediğini bulmaya çalışır. Nehir ise bir kez daha aldatıldığını öğrendiğinde kendini onu sevdiğini bildiği Tarık'ın kollarında bulur.

Halit, Zahra'nın başkasına aşık olduğunu öğrenince, o kişiyi bulup öldürmeye ant içer.

BARAJ 34. BÖLÜM İZLE

Baraj 34. bölüm izlemek için tıklayınız!

BARAJ DİZİSİNİN KONUSU

1977 yapımlı, başrollerinde Türkan Şoray ve Tarık Akan'ın oynadığı "Baraj" isimli filmin dizi uyarlaması olarak izleyici karşısına çıkacak olan yapımda Nazım'ın (Feyyaz Duman), internette bir arkadaşlık sitesinde Nehir'le (Biran Damla Yılmaz) tanışma hikayesi konu alınıyor. Birbirlerini hiç görmemiş olma durumu, Nehir'in fotoğrafını göndermesiyle değişir. Nehir'in çok güzel ve kendinden genç olduğunu düşünen Nazım yüzündeki yara yüzünden kendi fotoğrafını göndermeye çekinir ve Nehir'in ısrarı ve onu kaybetme korkusundan dolayı Nazım, baraj inşaatına İstanbul'un renkli hayatından sürgün gönderilmiş, yakışıklı ve çapkın bir genç olan Tarık'ın (Burak Yörük) fotoğrafını gönderir. Nehir'in fotoğraftaki Tarık'ı beğenmesi ve sürpriz bir şekilde baraja gelmesi işleri karıştıracaktır.

Oyuncular

  • Feyyaz Duman
  • Biran Damla Yılmaz
  • Burak Yörük
  • Sumru Yavrucuk
  • Iman Casablanca
  • Sait Genay
  • Tuna Orhan

Baraj 35. bölüm fragmanı izle! FOX TV Baraj yeni bölüm fragmanı izle! Baraj 34. bölüm izle

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Biran Damla Yılmaz fox dizisi Fox Tv Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title