Haberler

Usta sanatçı Banu Alkan'ın ablası hayatını kaybetti

Güncelleme:

Türk sinemasının unutulmaz isimleri arasında yer alan Banu Alkan'ın, uzun süredir kanser tedavisi gören ablası Fehime Alkan hayatını kaybetti. Acı haberi Instagram hesabından sevenleriyle paylaşan Alkan, "Acımız çok büyük" diyerek herkesten dua istedi.

Afrodit lakabıyla tanınan Banu Alkan, dün aldığı ölüm haberiyle adeta yıkıldı. Ablası Fehime Alkan'ın dün sabah Altınoluk'ta hayatını kaybettiğini öğrenen sanatçı, apar topar Altınoluk'a giderek ablasına olan son görevini yerine getirdi.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Instagram'dan ablasının fotoğrafını paylaşan sanatçı, "Canım ablam, değerlim, efsanem, ışığım, ablamı kaybettim. Sevenlerimden dua bekliyorum. Acımız çok büyük ve derin..." diye yazdı. Alkan'ın haberi alır almaz Altınoluk'a gittiği ve ablasını, annesi ve babasının mezarının bulunduğu Altınoluk'ta son yolculuğuna uğurladığı öğrenildi.

Usta sanatçı Banu Alkan'ın ablası hayatını kaybetti

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Banu Alkan Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (2)

Ahmet Kenan:

tamamda dua etsek neye yararki herkes ameliyle hesap verecek biz ondan belki daha kötüyüzdür ama sen gez toz eglen sonra bi duayla kurtar ablamı çok saçma halbuki ALLAHU TEALA AKLINIZI KULLANIN DİYOR EN AZ 20 AYETTE

25
16
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Ablasının makyaj dolu ve genç resmini paylaşmış güzel olanı seçmiş hey allahım

25
15
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title