Haberler

Balıkesirspor'a En Anlamlı Bağış

TFF 1'inci Lig'de ekonomik sorunlarla boğuşan Balıkesirspor için başlatılan yardım kampanyası sürdürülürken, Gazi İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi, 13 yaşındaki Yusuf İnce'den anlamlı destek geldi.

TFF 1'inci Lig'de ekonomik sorunlarla boğuşan Balıkesirspor için başlatılan yardım kampanyası sürdürülürken, Gazi İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi, 13 yaşındaki Yusuf İnce'den anlamlı destek geldi. Ortaokulda 8'inci sınıfta okuyan Yusuf, kumbarasındaki tüm parayı Balıkesirspor'a yardım olarak bağışladı.

Yusuf İnce, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nun başlattığı yardım kampanyasını sosyal medyadan öğrenince kendisini ziyaret ederek "Balıkesirspor'a sizin aracılığınız ile kumbaramda biriktirdiğim parayı vermek istiyorum" dedi. Tablet almak için babasının verdiği harçlıkları kumbarasında biriktirdiğini söyleyen küçük taraftar, tekrar para biriktirerek tablet alabileceğini ancam Balıkesir'i simgeleyen takımın kötü gidişinin önüne geçilmesi gerektiğini söyledi. Başkan Kafaoğlu, odasını Balıkesirspor posterleriyle süsleyen Yusuf'u duyarlılığı için kutlayıp, kendisine saat hediye etti.

- Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zekai Kafaoğlu Balıkesirspor Yusuf İnce Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title