Haberler

Balıkesirli Miray'ın Ölümü Ağlattı...

Balıkesir Üniversitesi (Baü) Eski Rektörü Prof. Dr. Necdet Hacıoğlu, Kansere Yenik Düşen Biricik Kızı Miray'ı Son Yolculuğuna Uğurladı.

Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) eski rektörü Prof. Dr. Necdet Hacıoğlu, kansere yenik düşen biricik kızı Miray'ı son yolculuğuna uğurladı.

BAÜ eski rektörü Prof. Dr. Necdet Hacıoğlu'nun lenf (kas) kanseri hastalığı sebebiyle yaklaşık 5 yıldır tedavi gören ve 15'e yakın operasyon geçiren 16 yaşını henüz dolduran Miray Hacıoğlu, bu sabaha karşı baba evinde vefat etti. Semra-Necdet Hacıoğlu'nun biri erkek 2 çocuğundan biri olan Miray'ın vefatı, başta ailesi olmak üzere sınıf arkadaşlarıyla diğer yakınları ve sevenlerini yasa boğdu. Bu sabah evde düzenlenen merasimin ardından dualarla camiye kaldırılan Miray Hacıoğlu'nun cenazesi, Zağnos Paşa Camisi'nde öğleyi müteakip kılınan cenaze namazının ardından Başçeşme Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze boyunca gözyaşlarını tutamayan Hacıoğlu çiftini yakınları ile kızlarının arkadaşları teselli etmeye çalıştı. BAÜ eski rökterü Necdet Hacıoğlu'nun kızı Miray'ı son yolculuğuna uğurladığı cenaze namazına Vali Selahattin Hatipoğlu, Belediye Başkanı Sabri Uğur, BAÜ Rektörü Prof. Dr. Şerif Saylan, 9. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şanver, Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya ile Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Rona Yırcalı, çok sayıda bürokrat, askeri ve mülki erkan ile Hacıoğlu ailesinin yakınları, merhume Miray'ın sınıf ve okul arkadaşları ile öğretmenleri katıldı.

(YU-MŞ)

07.05.2007 17:28 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title