Haberler

Balıkesir'de Hdp Binasına Saldırı

Balıkesir'de HDP binasına saldırı Hakkari Yüksekova'dan gelen şehit haberlerinin ardından Balıkesir HDP İl binasını tahrip etti milletvekili adayı olan Bedri Arık'ı da tartakladı.

Balıkesir'de HDP binasına saldırı

Hakkari Yüksekova'dan gelen şehit haberlerinin ardından Balıkesir HDP İl binasını tahrip etti milletvekili adayı olan Bedri Arık'ı da tartakladı.

Saat 14.00 sıralarında Yeşilli Meydanı'nda bir iş hanının ikinci katında bulunan HDP il merkezi önüne gelen grup 'Bozkurt' işareti yapıp 'Ne mutlu Türküm diyene' sloganı atan grup, daha sonra binaya girdi. HDP il binasındaki eşyayı aşağıya atan grup, parti flamalarını da ateşe verdi. Olay sırasında binada bulunan HDP'nin 7 Haziran seçiminde Balıkesir ikinci sıra milletvekili adayı olan Bedri Arık'ı da tartaklayıp dövüldü.

Bina önünde toplananlar 'Ne mutlu Türküm diyene' sloganı atan göstericiler, müdahale eden polislerle de 'Bunları koruya koruya siz bu hale getirdiniz' diyerek tepki gösterdi. Polis, göstericilerin dağılmasını sağlarken, bina önünde güvenlik önlemi aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Bedri Arık Balıkesir Hakkari Politika Güncel Haberler

title