Haberler

Balıkesir'de 2,5 Milyon Dolar Değerinde Tevrat Ele Geçirildi

Güncelleme:

Polisin ihbar üzerine durdurduğu araçta, piyasa değeri 2,5 milyon dolar olduğu öğrenilen İbranice altın yaldızlı Tevrat ele geçirildi. Olayla ilgili bir polis memuru, muhtar ve müteahhit gözaltına alındı.

Polisin ihbar üzerine durdurduğu araçta, piyasa değeri 2,5 milyon dolar olduğu öğrenilen İbranice altın yaldızlı Tevrat ele geçirildi. Olayda polis memuru, muhtar ve müteahhit olduğu belirtilen 3 şahıs gözaltına alındı.

İHBAR ÜZERİNE DURDURULDU

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, İzmir'den Balıkesir'e gelen bir araç içerisinde tarihi eser bulunduğu ihbarını alan ekipler, İzmir yolu üzerindeki uygulama noktasında aracı durdurdu.

POLİS, MUHTAR VE MÜTEAHHİT GÖZALTINA ALINDI

Yapılan kontrollerde, piyasa değerinin 2,5 milyon dolar olduğu değerlendiren İbranice altın yaldızlı Tevrat olarak bilinen obje ele geçirildi. Araç içerisinde bulunan ve gözaltına alınan polis memuru M.K., mahalle muhtarı F.E. ve müteahhit A.E. hakkında, 2863 sayılı kanuna muhalefet suçundan işlem başlatıldı.

Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Tevrat'ın görüntüleri;

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Tevrat 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (44)

Ankarag:

Hukumet mafyaya donustu. Artik kimsenin zengin olmasini istemiyorlar. Demokrasi bir ulkede olsaydi o altinlari bulan kisi onun olurdu. Hepimiz ayvayi yemisiz.

22
43
yanıtYanıtla
Ne para:

Ben olsam bende yurt dışına para eden yere satarım.. 2.5 milyon dolar bu borumu müzeye verecezde devlet para ödeyecekte ölme eşşegim ölme yaz gelince misali olur bizim ülkede.. Hep içi boş vaadler..

47
3
yanıtYanıtla
Ahmet:

Sizin gibi dallamazlar yüzünden ne kültür ne bilim kaldı. Hepsinin içini boşalttınız. Allah aşkına senin milyar doların olsa ne olur pavyonlarda yer bitirirsin vizyonun yok misyonun yok ailen dışında bir şeye mesela ülkene bağlılığın yok çünkü. Eminim terör haberi falan olunca da şöyle sıkarız böyle yaparız moduna girersin ama ülkeyi soymaya gelince yine en başta durağı bayrak titanı olursunuz .

yanıt10
yanıt13
Tekel düşmanı:

Kültürmüş tarihli boş işler bunlar. Ne güzel işte polis memuru memurluğuna kurtulup ticarete atılacak müteahhit olacak. Ticaret yapan kişi sayısını artırmak marifettir. Bu dünyadaki tek gerçek ticaret ticaret ticaret. İnsan ticaretle insana benzer. Bırak kültürü altı üstü vazo saksı.

yanıt0
yanıt1
Tekel düşmanı:

Kültür mültür boş işler bunlar. Ne güzel adam memurluktan kurtulup ticarete atılacak, müteahhit olacak. Müteşebbis sayısını artırmak önemli. Vazo, saksı neye yarar.

yanıt0
yanıt0
MUHAMMED ALİ:

DEVAM ; TAMAM TARİHİ ESERİ YURT DIŞINA KAÇIRMASIN SUÇ FAKAT KANUNLARIMIZ BAZEN AĞIR OLABİLİYOR . . . BAK MAKEDONYA GİBİ BİR ÜLKE BİLE NE OLURSA OLSUN DEĞERİNİ HEMEN VERİYOR VE BU TARİHİ ESER KAÇAKÇILIĞININ ÖNÜNE DE GEÇMİŞ OLUYOR. . BEN DEMİYORUM TAM ANTİK DEĞERİNİ VERSİN EN AZIM DAN 2, 5 MİLYON İSE MÜZE BU DEĞERİN YARISINI VERSİN VE BU ESERDE ÜLKEMİZ DE KALSIN İNAN Kİ KİMSE TARİHİ ESRİ YURT DIŞINA ÇIKARMAZ GELİR DEVLETE TESLİM EDER. . .

33
2
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Baskanlar, Bakanlar ve milletvekilleri caliyorsa, bunlarinda calmasi dogal. Dogru degil tabiki ama miktar buyuk olunca, seytan amacina ulasiyor..

21
8
yanıtYanıtla
...23:

çaldıda o yüzden açıldı hava lanları kaç tane proje bitirdi senin habarın yok galiba malll

yanıt7
yanıt25
Gurbetci:

@23 Benimmi haberim yok? Senin herhalde haberin yok. Devletin kac yeri satildi haberin varmi? Kac fabrika kapandi haberin varmi? Millet evine dogru durust et goturemiyor. Neyi destekliyon sen, ondan haberin varmi?

yanıt1
yanıt0
EGELİ:

AYNEN KATILIYORUM !

yanıt0
yanıt0
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title