Haberler

Yusuf Özenç, İstifa İddialarını Yalanladı

Güncelleme:

Balıkesir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Özenç, hakkında ileri sürülen "İstifa etti" iddialarını yalanladı.

Balıkesir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Özenç, hakkında ileri sürülen "İstifa etti" iddialarını yalanladı. MHP İl Başkanı Bayram çÇılgın ile bir araya gelen Yusuf Özenç, Yusuf Özenç istifa haberlerine sert tepki gösterdi.

MHP'li Belediye Başkan yardımcısı Yusuf Özenç ile ilgili MHP Balıkesir İl Başkanlığından geçilen basın bildirisinde Yusuf Özenç'in açıklamalarına yer verildi. Açıklamada şu görüşler dile getirdi;

'Bazı yayın organlarında Balıkesir Belediyesinde sorunlar istifayı beraberinde getirdi' gibi aslı astarı olmayan haberleri kamuoyuna sunanların hangi amacı güttüklerini bizlerde Balıkesir halkı da çok iyi biliyor diye Başkan yardımcısı Özenç 'Ben görevimin başındayım bir haftalık iznimi başka amaçla yalan dolan haberlerle farklı sunan kişi ve kurumları da Allah'a havale ediyorum Allah'a şükürler olsun ki hiç bir sorunumuz yok el ele gönül gönüle hizmet çalışmalarımız devam etmektedir' dedi. Konu hakkında açıklama yapan İl Başkanı Bayram Çılgın, 'Yalanı dolanı bırakın ülkenin içerisinde bulunduğu bataklığı, yolsuzluğu, hırsızlığı haber yapın. masa başında asparagas haberlerin hangi maksatla yapıldığını da çok iyi biliyoruz. Çok sevdiğimiz aynı zamanda abimiz olan Başkan Özenç hakkındaki bu haberlerin aslı yoktur tamamen yalan haber olduğunu ve bu haberleri esefle kınadığımızı teşkilatım adına belirtmek istiyorum. Bu tür haberler ile amaçlarına ulaşmayı düşünenler çok yanılacaklarını hedeflerine asla ulaşamayacaklarını 1 Nisan sabahı Balıkesir halkımızın bir kez daha teveccühleri ile göreceklerdir' dedi." - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title