Haberler

Balıkesir 18 Yıl Aradan Sonra Zeytin Güzeli Seçildi

Balıkesir'in Erdek İlçesi'ne bağlı Ocaklar Mahallesi'nde 18 yıl aradan sonra Zeytin Güzellik Yarışması düzenlendi.

Balıkesir'in Erdek İlçesi'ne bağlı Ocaklar Mahallesi'nde 18 yıl aradan sonra Zeytin Güzellik Yarışması düzenlendi. Yarışmada, 25 yaşındaki Selma Yazıcı birinci oldu.

Erdek'in o yıllarda köy olar Ocaklar Mahallesi'nde, 1985 yılında başlayan ve 1998 yılına kadar devam eden 'Ocaklar Köyü Zeytin Güzeliö yarışması 18 yıl aradan sonra bu yıl düzenlenen "Erdek Zamanıö festivali kapsamı içinde bu kez "Zeytin Güzeli 2017ö adıyla yeniden düzenlendi. 18-50 yaş arası 16 kadının katıldığı güzellik yarışmasını 3 ay önce anne olan Selma Yazıcı kazandı. Yazıcı tacını 1986 zeytin güzeli Ayşe Cantimur'dan aldı. Yarışmada 7 numaralı Ayça Aday sempati güzeli, Ekin Eylem Altay 3'üncü, Helin Ziyanak 2'inci oldu. Yarışmada podyuma gündelik kıyafetlerle çıkan yarışmacılar, ardından gece elbisesi ile hünerlerini jüri üyelerine gösterdi. Ocaklar ve Erdeklilerin yoğun ilgi gösterdiği yarışmaya, yurt dışından tatillerini Erdek'te geçirmek için gelen gurbetçi kadınlar da katıldı.

Yaklaşık 2 bin kişi tarafından izlenen 'Zeytin Güzeli 2017ö yarışmasının jüri üyeliğini ise; ünlü sinema oyuncuları Ahmet Mekin, Erol Tezeren, Gaffur Uzunel yaptı. Erdek ve Ocaklar sakinleri 'Erdek zamanıö festivali kapsamında düzenlenen güzellik yarışması ile nostaljik bir gece yaşadı. Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça'da izleyenler arasında yerini alırken, yarışma sonucunda dereceye giren güzellere hediyeleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Yarışma sonunda birinci gelen Selma Yazıcı'yı tebrik edip ödüllerini veren Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, "her yarışın bir güzeli var. Medeni cesaretleriyle buraya çıkıp uzun aradan sonra gerçekleştirdiğimiz güzellik yarışmasına katılan bütün gençlerimiz bence Ocakların birincisi. Hepsini kutluyorum Allah seni yavruna bağışlasın hepinizi tebrik ediyoruzö dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güzellik Yarışması Balıkesir Selma Erdek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title