Haberler

Bakkal sahibi, koronavirüs nedeniyle siparişleri koyduğu sepeti müşterilerine sopa ile uzatıyor

Güncelleme:

Batman'da bakkal dükkanı işleten vatandaş, koronavirüs salgını sebebiyle ilginç bir önlem aldı. Bakkala alışveriş yapmaya gelen müşterilerin siparişlerini sepete koyup sopayla uzatan dükkan sahibi, para alışverişini de aynı şekilde yapıyor.

Batman'ın Sason ilçesinde bakkal işleten Hanifi Yıldırım, koronavirüs salgını nedeniyle dükkandaki alışveriş sistemini değiştirdi. Müşterilerinin siparişlerini bir sepete koyup sopa ile onlara uzatan Yıldırım, ödemeleri de aynı şekilde alıyor.

SEPETİ KENDİSİ YAPTI

Türkiye'de koronavirüs salgınına yönelik, bir yandan yetkililer önlem almaya devam ederken, vatandaşlar da kendileri için birtakım önlemler alıyor. Batman'ın Sason ilçesinde bakkal Hanifi Yıldırım, bakkala alışverişe gelen müşterilerine siparişleri, kendi imkanıyla yaptırdığı sepetin içerisinde koyup sopayla uzatırken, parasını da aynı yöntemle alıyor.

MÜŞTERİLERİN TEPKİLERİ OLUMLU

Aykut Ozan Mahallesi'ndeki Yıldırım'ın bakkalına gelen müşteriler, alınan tedbirden memnun olduklarını belirterek, koronavirüs önlemlerinin her alanda uygulanması gerektiğini söyledi. Bakkal Yıldırım, hem kendisinin hem de müşterilerinin sağlığını düşünerek böyle bir tedbir aldığını belirterek, "Müşterilerimden olumlu tepkiler aldım. Böyle uygulamaları tüm esnaf ve dostlarıma tavsiye ediyorum. Gerekirse eldiven ve maske de kullanmalarını tavsiye ediyorum." dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hanifi Yıldırım Türkiye Batman Sason Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title