Haberler

Bakıma Muhtaç Bireylerin Yaşam Kalitesini Arttırma Projesi

Bafra Kaymakamlığı tarafından sunulan ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (OKA) desteklediği Bakıma Muhtaç Bireylerin Yaşam Kalitesini Arttırma Projesi'nde yer alan 56 kadın kursiyer, Doğankaya Köyü Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nde eğitim gören otistik öğrencileri ziyaret etti.

Bafra Kaymakamlığı tarafından sunulan ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın (OKA) desteklediği Bakıma Muhtaç Bireylerin Yaşam Kalitesini Arttırma Projesi'nde yer alan 56 kadın kursiyer, Doğankaya Köyü Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nde eğitim gören otistik öğrencileri ziyaret etti.

Ziyarete Kaymakamı Ali Katırcı, eşi Hacer Katırcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar, Proje Koordinatörü Cemalettin Cankurt ve kadın kursiyerler katıldı.

Kaymakam Katırcı, "Kaymakamlığımız tarafından sunulan ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın desteklediği Bakıma Muhtaç Bireylerin Yaşam Kalitesini Arttırma Projesi kapsamında kursiyerlerin otistik çocuklarımıza yapmış oldukları ziyaret bizleri oldukça memnun etti. Bizler de yapılan bu ziyarete katılarak öğrencilerimizin sıkıntılarını ve isteklerini dinledik" dedi.

Proje Koordinatörü Cemalettin Cankurt ise 56 kursiyeri proje kapsamında değişik etkinlik ve ziyaretlerle bilgilendirdiklerini belirterek, "Doğankaya köyünde bulunan Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencilerini kursiyerlerimizle bir araya getirdik. Proje kapsamında eğitimlerimiz devam edecektir" diye konuştu.

Doğankaya Köyü Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri katılımcılara şiirler okudu ve şarkılar söyledi. Öğrenciler Kaymakam Ali Katırcı'ya hazırladıkları Atatürk resmi de hediye etti. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Ali Katırcı Karadeniz Bafra Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title