Haberler

Bakiad İstişare Toplantısı

Bartın Aktif İşadamları Derneği (BAKİAD) İstişare Toplantısı yapıldı.

Bartın Aktif İşadamları Derneği (BAKİAD) İstişare Toplantısı yapıldı.

Dernek binasında yapılan toplantıya, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, BAKİAD Başkanı  Birol Dikyurt,  İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal, İl Genel Meclisi Üyesi Aynur Yıldırım ile dernek yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Akın, toplantıda yaptığı konuşmada, kentin geleceği için ortak akıl ve istişareden ödün vermeden birlik, beraberlik ve dayanışma içinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

İş dünyasına hitap eden bir sivil toplum kuruluşu olan BAKİAD'ın her türlü önerisine açık olduğunu ifade eden Akın, şöyle konuştu:

"Olumlu eleştirilerinizi de almak istiyorum. Danışan akıl hata yapmaz, danışmadan, istişare etmeden bu işlerin olmayacağına inanıyorum. Zaman zaman yaptığımız toplantılarda kafamdan geçeni söylerim. Bazen öyle bir fikir oluşur ki 'bu olmaz' sonucu çıkar, o zaman ben de fikrimden vazgeçip 'evet olmaz' derim. İstişareden, ortak akıldan ne çıkarsa ona uyarım. Bartın'ın geleceği için ortak akıl ve istişareden ödün vermeden birlik, beraberlik ve dayanışma içinde çalışmaya devam edeceğiz. Bugün BAKİAD ile bir araya gelişimizi de bir istişare meclisi olarak görüyorum. Bu istişareden de Bartın'ın meseleleri ile ilgili bizleri yönlendirirseniz memnun olurum."

Dikyurt da, olağanüstü bir durum olmadığı sürece 10 yıldır kesintisiz her hafta bir araya geldiklerini, toplantılarına sanayici, işadamı, bürokrasi ve sivil toplum kuruluşlarından konuklar davet ederek güncel konularla ilgili fikir alışverişinde bulunduklarını belirterek, Akın'a teşekkür etti. - Bartın

Kaynak: AA / Yerel

Aynur Yıldırım Ali Kartal Cemal Akın Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title