Haberler

Bakan Suat Kılıç: "Terör ile Birlikte Yaşamaya Alışmayacağız"

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Kocaeli ziyaretinin sonunda AK Parti Kocaeli İl Başkanlığında terör konusunda açıklamalarda bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Kocaeli ziyaretinin sonunda AK Parti Kocaeli İl Başkanlığında terör konusunda açıklamalarda bulundu.

Bakan Kılıç, parti binasının girişinde İl Başkanı Mahmut Civelek tarafından çiçekle karşılandı. Civelek, makamında Bakan Kılıç'a bir vazo hediye etti. Burada gazetecilerin sorularını cevaplayan Kılıç, terörle yaşamaya alışmayacaklarını ama terörle mücadeleye alışmak zorunda olduklarını söyledi. Bakan Kılıç, "Terörle süren 30 yıllık bir mücadelemiz var. Kazanan bir Türkiye'nin birliğinden, dirliğinden ve demokrasisinden yana tavır koyanlar olacaktır. Terörle mücadelede kan döken zalim caniler ve cinayet şebekleri değil masumlar, ezilenler, şehit edilenler ve milletin dirliğinden yana vicdanındaki acıyı dindirmek için sabır gösterenler kazanlar olacaktır. Bu noktada benim en ufak tereddüdüm yok. Devlet terör örgütünün canileşen cinayet şebekeleri karşısında hukuka ve demokrasiye bağlı bir mücadele sürdürmektedir. Cinayet şebekesi terör örgütü kadın erkek demeden, genç ihtiyar demeden, sivil asker ayrımı gözetmeksizin anne çocuk ayrımı yapmaksızın sokak ortasında canavarlaşabilmektedir. Devletin refleksini ve duruşunu terör örgütünün saldırıları ile pareler değerlendirmek kesinlikle sağlıklı bir yaklaşım değildir. Terörle mücadele için yapılması gereken her şey yapılıyor. Türkiye öneme sahip olan stratejik bir konumda. Terörle birlikte yaşamaya alışmayacağız ama terörle mücadele alışmak zorundayız. Bu coğrafya bunu gerektiriyor. Milletimizin sarsılmaz bir duruşu var. Bu duruş sürdüğü müddetçe çok uzun olmayan bir takvim içerisinde Türkiye'nin terör belasından net bir şekilde kurtulacağından eminim" dedi.

Bakan Suat Kılıç, daha sonra partililerle bir araya gelerek toplantı yaptı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Civelek Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

title