Haberler

Bakan Soylu video konferansla trafik denetimlerine bağlandı

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kurban Bayramı öncesinde video konferans yöntemiyle 81 ile hazır bekleyen ve trafik denetimlerinin sürdürüldüğü noktalara canlı bağlantı gerçekleştirdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kurban Bayramı öncesinde video konferans yöntemiyle 81 ile hazır bekleyen ve trafik denetimlerinin sürdürüldüğü noktalara canlı bağlantı gerçekleştirdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kurban Bayramı öncesinde Dikmen Emniyet Genel Müdürlüğü'nde, İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin ve Sahil Güvenlik Komutanı Ahmet Kendir, daire başkanları ilgili müdürler eşliğinde 81 ilde trafik denetimlerinin sürdüğü kritik noktalara, video konferans yöntemi ile bağlanılarak bilgi alındı. Edirne Kapıkule'den başlanılan video konferansla, Türkiye'nin dört bir yanına canlı bağlantı yapıldı. Havacılık Dairesi Başkanlığı'na ait helikopterler an be an havadan aldığı görüntüleri merkeze iletti. Bakan Soylu, günlük 7 bin trafik ekibinin görev alacağı bayram boyunca, polis başmüfettişleri, jandarma birimlerinin sahada olacağı bilgisini verdi. Tüm yönetim kademesinin de mesaide olacağı ve gelişmeleri saniye saniye takip edecekleri bilgisini verdi. Soylu, konferans görüşmelerinde bölgede bulunan müdürlere emniyet kemeri uygulamasının eksiksiz yerine getirilmesi talimatını verdi. Görevli trafik birimlerinin sürücülere uykusuz kalmamaları konusunda bilgilendirmeler yapılması ve can tünelleri denilen bilgilendirme alanlarında eğitimler verilmesi gerektiği vurgusu yapıldı. Bakan Soylu, trafik personeline yönelik, "Sürücülerin, vakit kaybetmeyi düşünüp, varacakları noktalara bir-iki saat kala daha fazla gaza basmaları büyük felaket getirir. Bu noktada polisimizin, trafik görevlimizin görevi büyük, sürücüleri tembih edecekler. Üzerinize büyük yük düşüyor Allah kolaylık versin" dedi. Bakan Soylu, video konferansın sonunda, Kurban Bayram'ının az kazayla ve az acıyla bitmesi temennisinde bulundu. Soylu, toplantı sonunda salonunda bulunan daire başkanları ile tek tek selamlaşarak bayram dileklerini iletti.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kurban Bayramı Süleyman Soylu Jandarma Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title