Haberler

Bakan Soylu'dan Avrupa'ya yabancı terörist göndermesi: Rahatsız olan gider

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'den sınır dışı edilen ve Fransa vatandaşı olan 11 yabancı terörist savaşçı hakkında yaptığı paylaşımla Fransa'ya göndermede bulundu. Bakan Soylu, Fransızca bir tweet atarak "Rahatsız olan gider" yazdı. Tweet 2 binden fazla beğeni aldı.

İçişleri Bakanlığı, Fransa vatandaşı 11 YTS'nin (yabancı terörist savaşçı) sınır dışı edildiğini duyurdu.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "YTS'lerin ülkelerine iadelerine devam edilmektedir. Bu kapsamda 11 Fransa vatandaşı ülkesine sınır dışı edilmiştir" denildi.

"RAHATSIZ OLAN GİDER"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Fransa vatandaşı 11 terörist savaşçının sınır dışı edildiğini attığı Fransızca bir tweet ile duyurdu. Bakan Soylu paylaştığı tweet'te, "On met la porte les importuns" (Rahatsız olan gider) ifadesini kullandı.

Bakan Soylu'dan Avrupa'ya yabancı terörist göndermesi: Rahatsız olan gider

"BİZ KİMSENİN TERÖRİSTİNİN OTELİ DEĞİLİZ"

Bakan Soylu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Biz kimsenin DEAŞ mensubunun oteli değiliz" diyerek yabancı uyruklu teröristlerin Türkiye'de barındırılmayacağının ve sınır dışı edileceğinin sinyalini vermişti. Soylu, "Ben ne yapayım senin teröristini?" diyerek Batı ülkelerine tepki göstermişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Soylu Fransa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title