Haberler

Bakan Pakdemirli, Buzağıyı Süt ile Besledi (2)

'LARI GÖRÜNCE ÇOK KORKTUM'Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, annesi Nuran Pakdemirli ve dayısı Cemal Çetin'in içinde olduğu otomobilin, dün Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde traktörle çarpıştığı kazaya ilişkin "Fotoğrafları görünce çok korktum; ama sağlık durumları iyi" dedi.

'LARI GÖRÜNCE ÇOK KORKTUM'

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, annesi Nuran Pakdemirli ve dayısı Cemal Çetin'in içinde olduğu otomobilin, dün Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde traktörle çarpıştığı kazaya ilişkin "Fotoğrafları görünce çok korktum; ama sağlık durumları iyi" dedi. Kazada annesi Nuran Pakdemirli'de yumuşak doku zedelenmesi meydana geldiğini kaydeden Pakdemirli, "Annemin kolu askıda; ama 3- 5 gün içinde askından çıkacak. Dayımın kaburgalarında da ufak bir çatlak var. Kısa zaman içinde kendisini toplayacak. Araba pert olmuş" diye konuştu.

YANAN ORMANLIKLARI HAVADAN İNCELEDİ

Bakan Pakdemirli, Adnan Menderes Havalimanı'ndan helikopterle İzmir'den Bergama'ya geçerken, yanan ormanlıkları da havadan inceledi. Pakdemirli, "Çandarlı'da yerleşim yerine yakın bir bozuk makilik alan var. Burada, bir yangın devam ediyor. Şu anda kontrol altında" dedi.

Bakan Pakdemirli, Bayburt Gruba ait 576 dekar kapalı alan sera, 100 dekar cam sera, 476 dekar plastik sera ürününün bulunduğu ve bakanlıkça 22 dal fide hibe edilen serayı dolaştı. İlk ürünlerin hasat zamanında, işletmede incelemelerde bulunan Pakdemirli, "Tarım ürünlerinin, özellikle ihracatı konusunda, böyle profesyonel tesislere ihtiyacımız var. Bunların devamını getirmemiz gerekiyor. Burası jeotermal ile ısınan bir yer. Son derece faydalı, cirosu, ürün kalitesiyle sürekli müşterisi ile herkese tavsiye etmemiz gereken bir yer" diye konuştu.

Umut KARAKOYUN- Cevdet ŞEN/İZMİR,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bekir Pakdemirli Cemal Çetin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title