Haberler

Bakan Çelik'den Arkadaşına Taziye Ziyareti

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Bursa'nın İnegöl ilçesinde, babası vefat eden arkadaşı Ahmet Sünnetçioğlu'na evinde taziye ziyaretinde bulundu.

Bakan Çelik, Bursa'nın İnegöl ilçesinde, babası vefat eden arkadaşı Ahmet Sünnetçioğlu'na taziye ziyaretinde bulundu.

Bakan Çelik, "Değerli kardeşim Ahmet Sünnetçioğlu'nun babasının vefatını gecikmeli duydum. Referandum sürecinden dolayı Bursa'ya gelememiştim. Haberi alır almaz kendilerini taziye için ziyaret ettim. Hep taziyede bulundum hem dertleşip eski günleri andık. Tekrar Allah'tan rahmet, kendilerine sağlık diliyorum" dedi.

Basın mensuplarının CHP'nin Danıştay başvurusu hakkındaki sorusuna cevap veren Çelik, "CHP kendi iç meselelerinin gündeme gelmemesi için bir çırpınış içerisinde ama korkunun ecele faydası yok. CHP kendi yönünü belirleme adına ciddi bir hesaplamanın arifesindedir. Referandumun sonuçlandığını ana karar merci açıkladı. Referandum sonuçlanmış bulunuyor ve bundan sonra herkes işine baksın. Memleketin huzuru ve kalkınması konusun ellerinde bir proje varsa bunları konuşsunlar. Daha isabetli olur. Bölgede ve dünyada yeteri kadar huzursuzluklar var. Türkiye de buraya eşlik etsin anlamında katmaya çalışmak yanlıştır. Ana muhalefet partisine, Türkiye'nin kuruluşunda emeği olan bir siyasi partiye bu süreçleri yaşatma çabaları yakışmıyor. Beyhude, nafile işlerle meşguller. Referandum süreci yoğun bir şekilde yaşandı, herkes söyleyeceğini söyledi. Milletimiz de kararını verdi. Verilen bu karar doğrultusunda biz geleceğe bakıyoruz, onlara da tavsiyemiz geleceğe bakmalarıdır. İnegöl'e geldik. Belediye Başkanımızı, eski Milletvekili arkadaşımızı, dostlarımızı görmekten memnun olduk" şeklinde konuştu.

Çiftçilere yönelik yeni müjdelerin sorulması üzerine konuşan Çelik, "Tarımda yeni bir bakış açısı var. Bu bakış açısı Milli Tarım Projesi olarak kamuoyunda takdim edildi. Bunun çok alt başlıkları var. Alt başlıkları zaman içerisinde kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz. Milli Tarım dediğiniz zaman içerisinde çok başlık var, çok müjdeler var. Yapılması gereken ve yapılan çok iş var. Zaman içerisinde bunları kamuoyu ile paylaşacağız" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ahmet Sünnetçioğlu Faruk Çelik İnegöl Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title