Haberler

Bakan Çağlayan, İftarda Yemek Servisi Yaptı

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Mersin Valiliği'nin 'Gönül Sofrası' projesi çerçevesinde kurduğu iftar çadırında vatandaşlarla bir araya geldi.

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Mersin Valiliği'nin 'Gönül Sofrası' projesi çerçevesinde kurduğu iftar çadırında vatandaşlarla bir araya geldi. Çağlayan, yemeklerin dağıtıldığı stantta kazanların başına geçerek yemek servisi de yaptı.

Turunçgil Zirvesi ve AKİP ödül töreni için Mersin'e gelen Ekonomi Bakanı Çağlayan, Mersin Valiliği'nin 'Gönül Sofrası' adı altında Mersin Ticaret Meslek Lisesi'nde tertip ettiği iftar yemeğine katıldı. Bakan Çağlayan'a, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti Mersin Milletvekili Çiğdem Münevver Ökten ve il protokolü eşlik etti.

İftarda yemeklerin dağıtıldığı standın arkasına geçen Bakan Çağlayan, bazı vatandaşlara yemek servisi yaptı ve oruçlarının kabul olmasını temenni etti. Ezanın okunmasıyla birlikte Çağlayan ve beraberindekiler, oruçlarını açtılar. Oruçlarının açılmasını ardından kısa bir konuşma yapan Bakan Çağlayan, Ramazan ayının dostluğun, kardeşliğin en bol görülen aydan olduğunu belirterek, "Bu kapsamda valiliğin organizasyonundaki buluşma sayesinde günlük ortalama 5 bin kişiye iftar yemeği veriliyor. Hükümet olarak, sizin milletvekiliniz, sizin bakanınız olarak diğer vekillerimizle beraber sizlerin hizmetinizde, sizlerle birlikte olmaktan şeref duyduğumuzu daha önce ifade etmiştim. Sizlerin en iyi gününüzde, de en kötü gününüzde de sizlerle birlikte olmak en büyük arzumuzdur. Allah nice Ramazanlara kavuştursun. Umut ediyoruz ki Mersin'de yaşayan işsizler iş, aşsızlarımız da AŞ bulmaya devam edecek" dedi.

Çağlayan, önümüzdeki haftada Mersin'deki bütün ilçeleri milletvekilleriyle tek tek gezerek, vatandaşların sorunlarını dinleyeceklerini ifade etti.

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeoğlu ise, 'Gönül Sofrası' projesinin fikir babasının Bakan Çağlayan olduğunu, onun talimatı doğrultusunda bu organizasyonların hazırlandığının altını çizerek, "Kentin üç farklı noktasında oluşturulan iftar çadırında her gün ortalama 4 bin kişi iftarını açıyor. Ayrıca 3 aracımızla da bin kişinin evlerine yemek dağıtımı yapılıyor" diye konuştu.

BAKAN ÇAĞLAYAN'DAN YILDIZ AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Mersinli vatandaşlarla 'Gönül Sofrası'nda iftarını açan Bakan Zafer Çağlayan, iftar sonrası AK Parti Mersin İl Yönetim Kurulu Toplantısı'nda kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden AK Parti Mersin İl Sekreteri Ahmet Yıldız'ın evine taziye ziyaretinde bulundu. Çağlayan, Mersin'in merkez Yenişehir bölgesinde bulunan evde Yıldız ailesine başsağlığı dileklerini sundu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Çiğdem Münevver Ökten Basri Güzeloğlu Ak Parti Çağlayan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Damla kimdir? Peki, Survivor Damla kaç yaşında, nereli? Bein Sports 1-2-3 CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title