Haberler

Gaspçılar dehşet saçtı: Darbettikleri restoran sahibini 7 metre yükseklikten dereye attılar

Güncelleme:

İstanbul'da 4 kişi, araba alım-satımı bahanesi ile dışarı çıkardıkları bir restoran sahibini gasp etmeye çalıştıktan sonra darbederek 7 metre yükseklikten dereye attılar. Restoran sahibi ağır şekilde yaralanırken, gözaltına alınıp salıverilen zanlılar hakkında tekrar yakalama kararı çıkartıldı.

Bahçelievler'de 4 kişi bir restoran sahibini araba alım-satımı bahanesiyle dışarı çıkardıktan sonra dövüp 7 metre yükseklikten dereye attı. Restoran sahibi ağır yaralanırken, gözaltına alınıp bırakılan zanlılar için yeniden yakalama kararı çıkartıldı.

Olay, 7 Temmuz Salı günü Bahçelievler'de meydana geldi. İddiaya göre, Bahçelievler'de 4 kişi bir restoran sahibini araba alım satımı bahanesi ile dışarı çıkardı. Dışarı çıkardıkları restoran sahibinden para isteyen 4 kişi adamı darbetmeye başladı.

Gaspçılar dehşet saçtı: Darbettikleri restoran sahibini 7 metre yükseklikten dereye attılar

7 METREDEN ATTILAR

Saldırganlar daha sonra restoran sahibini yaklaşık 7 metre yükseklikten dere yatağına attı. Ağır şekilde yaralanan restoran sahibi çevredekiler tarafından çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı.Restoran sahibine dehşeti yaşatan 4 saldırgandan ikisi gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen saldırganlar, çıkartıldıkları mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Gaspçılar dehşet saçtı: Darbettikleri restoran sahibini 7 metre yükseklikten dereye attılar

TEKRAR YAKALAMA KARARI ÇIKARTILDI

Daha sonra savcılık 2 saldırgan için yeniden yakalama kararı çıkartıldı. Saldırganların birinin yakalanması için çalışma sürerken, 1 kişinin de de askerde olduğunu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Bahçelievler Haberler

500

Yorumlar (51)

ADALETLİ:

ADALET BAKANLIĞIĞINI KALDIRSINLAR YILLIK BÜTÇEYEDE GEREK YOK HAKİM SAVCIYA NE GEREK VAR VATANDAŞ HANGİ YARGI KANALINA GÜVENECEK BÖYLE ADALETMİ OLUR ADAMI ÖLDÜRESİYE DÖVÜN SONRA YÜKSEK YERDEN KANALA ATIN EEEE MAHKEME SERBEST BIRAKSIN YAHU HAYRETLE OKUDUM VE İZLEDİM YAZIKLAR OLSUN NE DİYELİM DAHA.

18
1
yanıtYanıtla
erkan:

abi kafayı yemek üzereyim gün geçmiyor ki böyle suçlardan kimse tutuklanmaz oldu sürekli serbest bırakılıyor nedir bu düzendeki amaç suçlu neden tutuklanmaz. aynı şey bu kararı veren hakimin başına gelse bu karar verilir miydi?

18
1
yanıtYanıtla
Fenasi:

O dovulen hakim savci cocugu olsaydi yine de serbest birakirlarmiydi acaba. Vatandasa gelince serbest hakime savciya gelince tutukla gitsin ne guzel hukuk adalet valla. Balik bastan kokarmis zaten.

18
0
yanıtYanıtla
YOK ARTIK:

ortada resmen gasp darp ve öldürmeye tesebbüsü sucu varken bir ilkokul cocugunun bile aklina bunlari serbest birakmak gelmez, bu akil ve mantik disi yargi kararlarinin arkasinda adeta bir oyun var gibi yandasin muhalifin yani milletin adalete olan güveninin yüzde onbese kadar düstügünü bizi yönetenler bilmiyorlar duymuyor okumuyorlarmi saniyorsunuz, sadece kendilerine dönük suclarda atmaca kesilenler halka karsi islenen suclarda duyarsizlar böyle lackalasmis bir adalet sistemini istemiyoruz

15
0
yanıtYanıtla
acaba:

önünde ceketini iliklemedin diye seni hapse atan savcı hakim önüne 88 sabıkayla gelen adamı hangi kanuna göre bırakır. suç yasalarda yada hükümette ise salıverdiği kişiyi hangi yasaya dayanarak tekrar tutuklar. bence bu ülkede asıl yargılanması gereken savcı ve hakimlerdir.

yanıt2
yanıt0
Serkan55:

Ne biçim bir adalet sistemi var,öldüresiye dayak at,2 kişiden çok kişiyle (çete),aşağıya at öldürmeye teşebbüs,sonra serbest..bu sistem olduğu sürece bizim insanımızın canı daha çok yanar..

12
0
yanıtYanıtla
Coşkun:

Bu nasıl bir hukuk anlayışı. İnsanların hukuku bu kadar olur. İlahi adelet istiyorum. Medeniyet için şeriat istiyorum.

9
1
yanıtYanıtla
RİBELLA:

Adamı ağır yaralı hale getirmişler gözaltına alınıp serbest bırakılmışlar Adaletin bittiğinin resmidir bu resmen

9
0
yanıtYanıtla
Basralı Hasan:

Bu ne yahu ?Alıyorlar serbest bırakıldı sonra tekrar yakalama tiyatro ama bu millet ayaklanması yakındır inşallah .Adamı öldüresiye dövüyorlar salın gitsin bir ikinci kişiyi öldürsün yaralı bırakmasın diyorlar.

yanıt5
yanıt0
selim:

yazıklar olsun. Kasten öldürmeye teşebbüs

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title