Haberler

Bahçeli'nin Danışmanı Yıldıray Çiçek, Cumhur İttifakı'nın Bozulma Nedenlerini İsim Vererek Anlattı

Güncelleme:

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek, ittifakın bozulma nedeni olarak Bülent Arınç, Bekir Bozdağ, Ahmet Davutoğlu, Numan Kurtulmuş ve Ömer Çelik'i işaret etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Basın Danışmanı ve Türkgün Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek, bugünkü köşesinde Cumhur İttifakı'nın bozulma nedenlerini yazdı. Çiçek, Bülent Arınç'ı, Bekir Bozdağ'ı, Ahmet Davutoğlu'unu, Numan Kurtulmuş'u ve Ömer Çelik'i sert sözlerle eleştirdi.

''ARINÇLAR, BOZDAĞLAR, KURTULMUŞLAR, ÇELİKLER MUTLU OLABİLİR''

''15 Temmuz sonrası, Türkiye ve bölgemizdeki şartların doğurduğu, Türkiye'deki milli mücadele noktasında yanyana gelen AK Parti-MHP arasındaki ittifak sona erdi. Bülent Arınçlar, Bekir Bozdağlar, Ahmet Davutoğlular, Numan Kurtulmuşlar, Ömer Çelikler artık mesut ve bahtiyar olabilirler. Bu isim ve benzerleri hayatları boyunca MHP'yi hiç sevmediler, MHP'yi hiç istemediler. AK Parti'nin MHP sayesinde milli bir çizgiye gelmesinden en çok bunlar rahatsız oldular. Hepsinin ortak özelliğinin de geçmişte FETÖ ve PKK'ya eylem ve söylemleriyle destek olan kişiler olmasıdır. AK Parti içinde FETÖ ve PKK'ya en çok destek olan eylem ve söylem bu isimlerden gelmiştir.''

Bahçeli'nin Danışmanı Yıldıray Çiçek, Cumhur İttifakı'nın Bozulma Nedenleri AnlattıDevlet Bahçeli

''HER FIRSATTA 'BU İTTİFAKI NASIL BOZABİLİRİZ' DİYE DÜŞÜNDÜLER''

''AK Parti içindeki Kürtçü-FETÖ'cü damar bundan büyük rahatsızlık duymaktaydı. Her fırsatta "Bu ittifaka nasıl fitne sokabiliriz, bu ittifakı nasıl bozabiliriz" diye gayret ettiler.'' ifadelerine yer veren Çiçek, ''MHP'nin yerel seçimlerde Cumhur ittifakının prensiplerini güçlü kılma adına önerdiği ittifakı içlerine sindiremediler ve bu konuda fitne ateşine sürekli odun taşıdılar.'' dedi.

Bahçeli'nin Danışmanı Yıldıray Çiçek, Cumhur İttifakı'nın Bozulma Nedenleri AnlattıCumhurbaşkanı Erdoğan

''KÜRTLERİN OYUNU ALAMAYIZ''

''İstanbul Büyükşehir Başkanı olma hayali kuran, Numan Kurtulmuş "MHP ile ittifak kurarsak, Kürt'lerin oyunu alamayız" fitnesini zafere taşımıştır. Yine Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bu konuda yanlış yönlendirip ve başarıya ulaşmıştır.'' diyen Çiçek, ''AK Parti içindeki Kürtçü-FETÖ'cü damar bunu referandum döneminde de, Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleri zamanında defalarca denemiş, başarıya ulaşamamıştı. Ama şimdi başardılar.'' ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Yıldıray Çiçek Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title